Motivul pentru care Roxana Ionescu a refuzat experiența Survivor. Trebuia să facă parte din echipa Faimoșilor, dar a spus pas EXCLUSIV

Motivul pentru care Roxana Ionescu a refuzat experiența Survivor. Trebuia să facă parte din echipa Faimoșilor, dar a spus pas EXCLUSIV
Motivul pentru care a refuzat

Roxana Ionescu a recunoscut pentru impact.ro că i s-a propus să participe la Survivor, dar a refuzat întrucât nu era refăcută complet după un accident suferit la schi, cu un an în urmă, în Austria. Aceasta a mai spus că nu a fost ocolită de oferte, pe parcursul ultimilor luni, de a se întoarce în televiziune.

Roxana Ionescu trebuia să facă parte din echipa Faimoși

La cei 36 de ani ai săi, Roxana Ionescu, cea supranumită „Mama Natură” după personajul pe care l-a interpretat acum aproape două decenii în emisiunea de televiziune ce avea să-i aducă consacrarea definitivă, a fost la un pas să revină pe micile ecrane. Ea a avut oferta generoasă pe masă, dar a spus „pas”.

„Da, este adevărat am avut o ofertă de la cei de la Survivor! Am cântărit cu atenție lucrurile și am ales însă să nu particip.

Cu exact un an în urmă, în ianuarie 2021, am avut un accident la schi și genunchiul meu încă nu s-a refăcut complet.

Iar emisiunea asta e genul de producție care îți solicită organismul până peste cap, ca să zic așa!”, a declarat Roxana Ionescu pentru impact.ro.

Când se va întoarce în televiziune

Roxana Ionescu adaugă că nu a fost ocolită de oferte, pe parcursul ultimilor luni, dar că de data asta va alege cu mult mai multă atenție.

Am decis că mă întorc în showbiz atunci când îmi va conveni în primul rând mie. Vreau un proiect interesant, care să mă pună în valoare, pe o durată mai mare de trei sau patru luni.

Nu vreau unul pe durată scurtă, care te stoarce de tot în doar câteva zile. Mai ales că în cazul meu a mai apărut un oarecare impediment.

Eu m-am mutat din București, devenind de aproape patru ani timișoreancă”, a mai spus „Mama Natură”.

S-a mutat în Timișoara

În 2018 Roxana a decis să se mute în orașul natal al viitorului ei soț, Tinu Vidaicu, alături de care formează un cuplu de nouă ani, timp în care povestea lor de dragoste a fost supusă mai multor încercări. În vara anului trecut, cei doi au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu. 

Roxana crede că decizia mutării în orașul de pe malurile Begăi nu a fost una dificil de luat, chiar dacă ea e o bucureșteancă get-beget, crescută în zona Gorjului, de către bunica maternă.

„Îmi doresc să fiu foarte fericită. Și-mi mai doresc să găsesc împreună cu Tinu variantele cele mai bune pentru a avea și în 2022 un an prielnic!”, sună proiectul personal al Roxanei Ionescu.

Și-a deschis primul magazin vestimentar împreună cu soțul său

Un prim punct de pe agenda personală a fost atins în chiar primele zile ale noului an, căci pe 13 ianuarie, cei doi soți au deschis în Timișoara primul lor magazin vestimentar „Ganza”, un showroom de costume de tip hand made.

Însă Roxana Ionescu afirmă că cei doi își doresc în continuare să devină părinți, poaste chiar în acest an, după ce vedeta de televiziune a pierdut o sarcină în urmă cu trei ani.


Durerea pierderii acelui copil a lăsat ceva urme, dar Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu plănuiesc să o ia de la capăt și să încerce iar ca familia lor să crească:

„Sunt sigură că va veni și un copil în viața noastră! Nu știu când se va întâmpla asta, fiindcă nu doar eu sunt responsabilă de o asemenea poveste.

Însă știu sigur că vrem să devenim părinți. Și că nu avem nicio preferință legată de sexul copilului! Ce-o vrea Dumnezeu, doar să fie sănătos!”. 

Roxana Ionescu se află la cel de-al doilea mariaj al său, după ce cel dintâi, cu Laurențiu Gheorghe, a eșuat în 2012 din cauza soțului, care a înselat-o cu nașa de cununie, după șase ani de căsătorie.