Motivul pentru care Rona Hartner încă nu a reușit să divorțeze. Ce se întâmplă între ea și soțul ei acum EXCLUSIV

Motivul pentru care Rona Hartner încă nu a reușit să divorțeze. Ce se întâmplă între ea și soțul ei acum EXCLUSIV
S-a aflat totul! De ce nu a reușit să divorțeze Rona Hartner până acum

Au trecut câteva săptămâni de când Rona Hartner a anunțat că divorțează de soțul său francez, DJ-ul Herve Camilleri, după doar un an și jumătate de căsătorie și trei ani de relație. Timpul a trecut și iată că, în acte, cei doi continuă să fie soț și soție.

Contactată de reporterii Impact.ro, îndrăgita actriță ne-a explicat motivul pentru care nu s-a definitivat încă separarea oficială de fostul său partener.

De ce nu a divorțat încă Rona Hartner de Herve Camilleri. Prin ce trece vedeta

Rona Hartner este decisă să se separe și de cel de-al doilea soț și nimic nu o face să dea înapoi! Vedeta a mărturisit pentru Impact.ro motivul pentru care nu s-a separat încă, oficial, de fostul său partener.

„Aștept să vină avocatul din vacanță. Am primit actele, perioada de gândire a trecut și acum va urma doar să semnăm și legalizarea documentelor. Deci o să mai dureze foarte puțin.

Nu am niciun regret cu privire la această despărțire, de ce ar fi regrete dacă suntem oameni maturi și știm ce facem. Am mai vorbit cu el pentru că avem foarte multe lucruri de clarificat, dar din ce ne-am dat seama amândoi a fost faptul că eram practic incompatibili.

Am realizat amândoi un lucru și anume că atunci când începi o relație și nu sunt lucrurile prea bune încă de la început, trebuie neapărat să o termini.”, ne-a mărturisit vedeta.

Rona Hartner: ‘Mi-am recuperat libertatea’

Rona Hartner nu s-a ferit să ne vorbească nici despre cele mai recente discuții dintre ea și francezul Herve.

„Cu el am avut foarte multe discuții în care am spus ! Trebuie să divorțăm, chiar dacă suntem creștini și pentru noi divorțul nu intrase în discuție. Reușim să comunicăm amândoi și să ne exprimăm părerile într-un mod neagresiv.

Acum ne putem spune, clar și liniștit, și ce nemulțumiri aveam. Este un progres extraordinar că putem face asta fară să fie conflict, fară să mai fim implicați, ca să zic așa.

Nu știm deloc unde drumurile ne vor purta, eu mi-am recuperat libertatea, deci nu știu în ce parte o să ne ducă destinul. În orice caz, ce voiam noi împreună nu era ok și nu ne dădea pace.”, ne-a mai zis aceasta.

Ce are de gând să facă, de fapt, Rona Hartner

În toată această perioadă dificilă, Rona Hartner a dezvăluit că primește cereri în căsătorie venite de la fanii ei pe internet. Artista a spus că are nevoie de o perioadă de liniște, dar în cazul în care se va ivi ocazia unui nou mariaj, nu va refuza.

„Cred în căsătorie în continuare, chiar dacă mă aflu într-un divorț. Nu am divorțat încă legal, dar eu primesc diverse cereri în căsătorie pe Facebook.

Însă acum am nevoie de o perioadă de liniște, să mă adun, iar dacă Dumnezeu îmi călăuzește pașii spre o nouă căsătorie, nu voi zice nu.

Este un eșec tot ce se întâmplă acum dar, în același timp, și o lecție de viață. Vreau să fiu un model pentru copilul meu și să îi arăt că are o mamă puternică.”, a mai spus Rona Hartner.