Motivul pentru care Romică Țociu şi Cornel Palade nu mai fac spectacole împreună în această vară. E pentru prima oară: „Viaţa joacă feste” EXCLUSIV

Motivul pentru care Romică Țociu şi Cornel Palade nu mai fac spectacole împreună în această vară. E pentru prima oară: „Viaţa joacă feste” EXCLUSIV
De ce Romică Țociu şi Cornel Palade nu mai fac spectacole împreună?

Romică Țociu și Cornel Palade formează un cuplu de actori de revistă de foarte multă vreme. Mai exact din ultimul an al vechiului regim politic, ceea ce înseamnă că celebrează deja 33 de ani de când împart pe aceeași scenă și cele bune, și cele rele.

De ce Romică Țociu și Cornel Palade nu mai fac spectacole împreună?

Anul acesta are însă ceva aparte. Mai exact vara asta, fiindcă cei doi nu au apucat mai deloc să-și facă programul obișnuit. Acela de a distra zeci de mii de români pe litoral.

„E prima dată în cei peste 30 de ani de când suntem împreună pe scenă când ni se întâmplă asta! Însă asta ni s-a întâmplat fiindcă meseria asta a noastră e frumoasă, mai ales când ai de lucru! Și eu am avut contract, și el a avut, dar separat. Unoeri viața ne mai joacă și feste!

E prima dată după atâția ani când ni se întâmplă așa ceva înaintea sezonului estival, perioadă a anului pe care noi o marcam de obicei prin multe show-uri împreună. Cele mai multe, așa cum știe toată lumea, pe litoral!”, a explicat situația Țociu pentru playtech.ro.

„Mi-e dor de el, cum să nu!”

El face referire la seria de spectacole cu care lumea era și este încă obișnuit la teatrele de vară ale diferitelor stațiuni marine, acolo unde cuplul Romică Țociu și Cornel Palade au ținut ani la rândul capul de afiș al evenimentelor organizate pe durata tradițională a concediilor de vară.

Cei doi au încântat publicul, până acum mai bine de zece ani, și pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, dar au renunțat la această colaborare în favoarea televiziunii, la presiunea fostului lor coleg, Alexandru Arșinel, pe atunci director general al instituției amintite.

Țociu, 60 de ani, jumătatea cu zece ani mai tânără a duetului, admite că îi tare dor de partenerul său de scenă:

„Mi-e dor de el, cum să nu! Când faci atâta amar de vreme multe lucruri împreună, obișnuința devine o a doua natură. Dar nu avem ce face! Vă promitem însă că la toamnă ne luăm revanșa! Vom juca și în țara, și în străinătate, din plin. De fapt, agenda e atât de bogată că abia ne vom trage sufletele. Până și Crăciunul e antamat, pentru românii care trăiesc și muncesc la Londra!”.

„Televiziunea rămâne cea mai ușoară cale”

Iar spectatorilor fideli, același Romică Țociu le mai spune cum își pot alinta dorul după cei doi comici vestiți.

„Televiziunea rămâne cea mai ușoară cale de a vă reîntâlni cu noi, cu amândoi! Acum, la finele lunii august și ceva din septembrie, îl puteți admira pe Romică Țociu pe micile ecrane.

Apoi, ies eu din scenă și intră Cornel Palade! Care, știți foarte bine, a prins un contract cu o televiziune concurentă! Așa că continuăm să ne completăm și de la distanță, fără să ne fi vorbit în vreun fel!”, adaugă același Romică Țociu.

El face astfel referire la faptul că în timp ce Romică Țociu filmează pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă” a Antenei 1, Cornel Palade face același lucru, dar în Republica Dominicană, pentru producția celor de la PRO TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a cărui premieră e anunțată pentru la toamnă. Dacă Țociu e la al cincilea sezon al emisiunii amintite, pentru Cornel Palade e vorba despre o premieră absolută.

Urmăriți Playtech.ro și pe