Cine este bărbatul misterios cu care se iubeşte Patrizia Paglieri. Este plin de bani. Cu ce se ocupă în Italia

Cine este bărbatul misterios cu care se iubeşte Patrizia Paglieri. Este plin de bani. Cu ce se ocupă în Italia
Cu cine se iubește Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri participă la Asia Express alături de fiul ei, Francesco, iar cei doi deja au câștigat foarte mulți fani. Totuși, aceasta preferă să fie extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, așa că nu mulți știu cine este bărbatul care a cucerit-o.

Patrizia Paglieri, dezvăluiri despre iubitul său

Patrizia Paglieri a ajuns în România cu mulți ani în urmă și a devenit extrem de apreciată pentru talentul din bucătărie, fiind și jurat în emisiunea ‘Masterchef’. Nu doar că este unul dintre cei mai apreciați chefi din țară, dar și-a găsit echilibrul și pe plan personal!

Dragostea a intrat în viața concurentei de la Asia Express în urmă cu 4 ani, dar aceasta a preferat să rămână discretă și să nu ofere prea multe detalii despre bărbatul care a cucerit-o. Se pare că acesta este mai tânăr ca ea cu 2 ani, se ocupă cu diferite afaceri și locuiește în Agrigento, Sicilia.

„Îmi împart viața între el și bucătărie”

Concurenta de la Asia Express a mărturisit că pandemia i-a dat viața peste cap, așa că a fost nevoită să își împartă viața între el și pasiunea pe care o are pentru bucătărie, făcând naveta între București, unde locuiește, Florența, unde are afaceri, și locul în care stă bărbatul misterios pe care îl iubește.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară.

O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă.”, a spus Patrizia Paglieri pentru Click!.

Ce probleme a avut Patrizia Paglieri când s-a mutat în România

Patrizia Paglieri a reușit, prin multă muncă, să ajungă pe culmile succesului, iar participarea ei la Asia Express a făcut-o să devină extrem de cunoscută printre români. Totuși, nu mulți știu că aceasta s-a confruntat în trecut cu numeroase probleme.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine.

Și în momentul în care am deschis și restaurante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam.

Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”, dezvăluia ea pentru Restrograf în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI