22 ian. 2022 | 16:12

Motivul pentru care parfumurile nu trebuie ținute în baie. Greșeala banală pe care o fac mulți români

Utile
Motivul pentru care parfumurile nu trebuie ținute în baie. Greșeala banală pe care o fac mulți români
Motivul pentru care parfumurile nu trebuie tinute in baie. Greseala banala pe care o fac multi romani

Toată lumea are măcar un parfum în sertar, dacă nu mai multe, în funcție de cât de tare îți place să miroși frumos și diferit în fiecare zi. Mulți obișnuiesc să țină parfumurile în baie, un gest care nu este deloc inspirat. Sticluțele cu arome îmbietoare nu au ce căuta, pentru nimic în lume, în spațiul în care ne igienizăm zilnic. Ai procedat total greșit până acum, însă cei care se ocupă de aceste produse dezvăluie locurile perfecte pentru depozitarea parfumurilor.

De ce parfumurile nu trebuie ținute niciodată în baie

Chiar dacă obișnuim să ne bucurăm de mirosul seducător al parfumurilor pe care le ținem în baie, pentru a ne da cu ele după duș, locul de depozitare este total greșit. A ține un parfum într-un spațiu precum baia nu este deloc recomandată de către specialiști. Aceștia explică și de ce nu este bine această practică întâlnită peste tot.

Explicația este una simplă și destul de logică, dacă stăm să ne gândim. Căldura și umezeala din baie dăunează nu doar pereților, ci și parfumurilor. Acești doi factori fac ca uleiurile ce conferă mirosurile specifice parfumurilor să își modifice structura. Astfel, o sticluță cu parfum ținută în baie nu va mai mirosi la fel ca în prima zi.

Greșeala pe care multă lume o face

Nici produsele de make-up nu trebuie depozitate în spații unde există umezeală și abur, deci în baie. În cazul acestora, ele pot cauza probleme ale tenului. Cele mai sigure locuri pentru parfumurile tale sunt încăperile răcoroase, aflate departe de bătaia directă a soarelui.

Tot legat de parfumuri mai trebuie să știi ceva. După fiecare vizită într-o parfumerie sau într-un magazin care comercializează astfel de produse, pleci cu o mulțime de testere, nu-i așa? În încercarea de a afla aromele care ți se potrivesc cel mai bine, vei avea nevoie de multe bucăți de hârtie pe care să pulverizezi parfumuri. De cele mai multe ori, testerele ajung la coșul de gunoi.

Truc legat de parfumuri

Ce poți să faci cu ele, data viitoare? Trucul simplu este știut de puțină lume. Iată ce poți să faci cu mostrele de parfum, după ce ai petrecut timpul într-un magazin în care ai testat diferite arome. Acestea sunt ideale dacă îți place să împrospătezi anumite locuri ale casei, dar și să parfumezi hainele. Sunt minunate pentru rufele proaspăt spălate.

La următoarea spălare, așază hainele împachetate în șifonier și adaugă bucățile de hârtie parfumată printre ele. În felul acesta, tricourile sau bluzele tale vor mirosi foarte plăcut. Vei fi foarte încântată de această idee. Unde mai pui că nici nu vei mai cheltui bani foarte mulți pe balsamurile din comerț.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro