Motivul pentru care Monica Anghel nu se mută din România. A refuzat zeci de propuneri

Motivul pentru care Monica Anghel nu se mută din România. A refuzat zeci de propuneri
A si locuit un an de zile in America

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista spune că a primit, de-a lungul timpului, multe propuneri de a se muta în străinătate. Ea ar fi putut duce o viață cu totul diferită de cea pe care o duce în țară, însă a refuzat de fiecare dată din motive bine întemeiate. Monica Anghel nu vrea să părăsească România nici în ruptul capului. Artista a avut zeci de cântări aici, iar publicul o iubește și o recunoaște pe tot, lucruri care nu s-ar întâmpla în nicio altă țară ar alege să meargă.

De ce nu părăsește Monica Anghel România

Cântăreața a dezvăluit că a avut multe propuneri de a pleca din România, însă dorul de țară este insportabil și nu a vrut niciodată să ia în considerare această opțiune de a fi departe de casă. Invitată la Star Matinal, Monica Anghel a povestit că a locuit timp de un an la New York.

Dorul de casă a fost atât de mare, încât și-a dat seama că nu vrea să plece niciodată din România pentru o perioadă prea mare de timp. Artista își iubește țara, cu toate că lucrurile nu merg ca pe roate aici. Pentru ea, străinătatea nu reprezintă o opțiune.

„Am fost plecată în străinătate de foarte multe ori. Am locuit un an la New York și m-am întors în România pentru că simțeam nevoia să mă întorc la mine acasă.

Mi s-au făcut propuneri concrete (nr. de mutare) și nu am putut.

Mă simt cel mai bine la mine acasă. N-aș putea să mă duc în altă țară și să locuiesc în altă țară”, a mărturisit Monica Anghel la Antena Stars.

Artista a stat în America un an

Cântăreața a spus că pe perioada cât a locuit în America i se făcuse dor de limba română, de străzi, oameni, chiar și de lucrurile mai puțin plăcute din țara noastră.

„Mi-era dor de absolut tot, de fiecare stradă, de fiecare om pe care îl întâlnesc pe stradă deși nu-l cunosc, de limba română.

Mi-era dor chiar și de lucrurile de care ne lovim în fiecare zi și care sunt mai puțin plăcute, mi-era dor chiar și de acelea”, a mai spus celebra artistă.

Monica Anghel a suferit în ultima perioadă, după ce la începutul lunii octombrie se recupera după covid-19. Artista încă suferă din pricina pandemiei, deși este bine din punct de vedere fizic.

Cu toate acestea, restricțiile și faptul că nu își mai poate face meseria ca altă dată au afectat-o pe cântăreață din punct de vedere moral, dar și financiar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI