Cu ce se tratează Monica Anghel, bolnavă cu covid-19: ”Sunt monitorizată”

Cu ce se tratează Monica Anghel, bolnavă cu covid-19: ”Sunt monitorizată”
Cu ce se tratează Monica Anghel, bolnavă cu covid-19

Monica Anghel este infectată cu coronavirus, iar artista a făcut publică vestea pe rețelele de socializate în urmă cu două zile. Amintim că artista este vaccinată anti-covid-19 cu schema completă. Artista a declarat că este monitorizată de medicul ei.

Cu ce se tratează Monica Anghel, bolnavă cu covid-19

Artista se află în izolare, după ce a fost testată pozitiv. Sâmbătă dimineață aceasta a primit medicamente de la Gigi Becali și speră să îi treacă mai repede boala. De asemenea, artista este conștientă că dacă nu s-ar fi vaccinat, starea ei ar fi fost mult mai gravă.

Monica Anghel a anunțat în urmă cu două zile că s-a infectat cu coronavirus, iar la scurt timp după ce a dat vestea, familia și apropiații s-au interesat dacă are nevoie de ceva.

”Sunt pentru prima oară în această situație, am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin pe data de 5 aprilie. Înțeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă. Sunt acasă, totuși fiind acasă sunt monitorizată de medicul meu […].

Eu am crezut că este o răceală pentru că săptămâna trecută am avut un concert la Alba-Iulia și a fost în aer liber, a plouat și m-am gândit că am răcit, doar că eu sunt un om foarte responsabil și am considerat să fac un test rapid. A ieșit pozitiv, din păcate.

Am luat legătura cu toți oamenii cu care am intrat în contact săptămâna trecută, din fericire toți au ieșit negativ”, a mărturisit Monica Anghel pentru Antena Stars.

De altfel, omul de afaceri Viorel Păunescu i-a adus chiar și niște medicamente, pe care le-a primit de la Gigi Becali. Artista a ținut să precizeze că se sinte bine și că este atent monitorizată de medicul ei.

“Sunt bine, sunt monitorizată de medicul meu dr. Camelia Brumă. Am primit azi dimineață de la domnul Viorel Păunescu niște medicamente pe care le avea domnul Gigi Becali, sunt familia și prietenii care vin și îmi lasă la ușă tot ce este nevoie.

Probabil că, dacă nu eram vaccinată, eram mai rău, așa că sunt bine. Vă mulțumesc frumos!”, a spus Monica Anghel, conform fanatik.ro.

Gigi Becali i-a ajutat pe mai mulți cu medicamente

De menționat că nu este prima dată când Gigi Becali le trimite medicamente celor infectați cu coronavirus. El a ajutat, de-a lungul timpului, mai multe personalități din țară, îndeosebi din lumea fotbalului. Amintim aici pe Victor Pițurcă, Marius Șumudică sau Dumitru Dragomir, ei fiind doar câțiva dintre cei care au primit medicamente de la latifundiarul din Pipera.

 “M-a surprins Gigi Becali. Când a aflat că am COVID-19, mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă așteptam, pentru că nu știa. Nici nu avea de unde să știe, dar am înțeles după că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relații foarte bune cu Cristi. A făcut un gest frumos. Dacă ar fi pățit același lucru, și eu aș fi făcut la fel”, spunea Victor Pițurcă, în urmă cu mai multe luni.

În ultima perioadă tot mai multe vedete de la noi s-au infectat cu noul virus. Este și cazul omului de afaceri Irinel Columbeanu, care a fost confirmat pozitiv.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit, ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect.

Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, spunea Irinel Columbeanu pentru ciao.ro.