Motivul pentru care Mihai Mitoșeru divorțează, dezvăluit de Oana Roman. Ce s-a întâmplat acum o lună

Motivul pentru care Mihai Mitoșeru divorțează, dezvăluit de Oana Roman. Ce s-a întâmplat acum o lună
Oana Roman a dezvăluit motivul adevărat al divorțului dintre Mitoșeru și Noemi

Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi anunțat recent a șocat majoritatea oamenilor care îi cunoșteau pe cei doi și nu numai. Aceștia au decis să urmeze drumuri separate după mulți ani de relație. Cu toate că motivul despărțirii a fost făcut public de Mihai, se pare că Oana Roman nu este de acord cu el, spunând că altceva i-a făcut pe amorezi să-și spună adio.

Oana Roman, adevăratul motiv al divorțului dintre Mitoșeru și Noemi

Mihai Mitoșeru a făcut mare vâlvă în rândul tabloidelor dupăc e a anunțat zilele trecute că divorțează de soția sa. Prezentatorul de televiziune s-a căsătorit în anul 2015 și se pare că actele i-au cam purtat ghinion, pentru că la scurt timp a și depus actele de divorț. Oana Roman, o prietenă destul de apropiată de bărbat, a explicat că nu este pentru prima oară când amorezii se despart, semn că au avut numeroase probleme de-a lungul relației care le-a cauzat divorțul în cele din urmă.

Soția lui Marius Elisei a susținut că știa că Mihai are probleme grave în căsnicie, dat fiind faptul că îi este o prietenă foarte bună. Mai mult decât atât, a știut exact momentul în care Noemi s-a mutat la mama ei, lăsându-l în urmă pe Mihai.

Oana Roman, despre adevăratul motiv al divorțului lui Mitoșer
Oana Roman, despre adevăratul motiv al divorțului lui Mitoșer

„Ar fi vrut să apeleze şi la un psiholog”

„Am înţeles că şi-au dorit cumva să îşi regleze problemele şi ştiu că ar fi vrut să apeleze şi la un psiholog, nu ştiu dacă până la urmă au făcut chestia asta, şi acum am aflat şi eu că el a scris faptul că până la urmă n-au reuşit să se înţeleagă. Noi am fost şi la mare săptămâna trecută, ne-am întâlnit de două ori şi el era tot singur. Mi-a spus că situaţia este la fel şi că nici el nu înţelege ce se întâmplă. Mie îmi pare foarte rău pentru că știu cât de mult își dorea el să-și facă o familie și să trăiască cu fata asta, pe care chiar cred că o iubește foarte mult”
Oana Roman

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI