Mihai Mitoșeru divorțează, după o relație de 13 ani: „Nu mai pot sa fac pe prostul când ma întreabă toată lumea de ce sunt singur!”

Mihai Mitoșeru divorțează, după o relație de 13 ani:
Mihai Mitoșeru divorțează, după o relație de 13 ani.

Anunț șoc în showbizul autohton! Mihai Mitoșeru, cunoscutul prezentator de televiziune, a decis să pună capăt căsniciei cu Noemi, după o relație care durează de 13 ani. Deși, în primă fază, fanii s-au gândit că este o farsă, Mitoșeru le-a explicat că nu e nici o glumă la mijloc și că lucrurile sunt extrem de serioase.

Mihai Mitoșeru a anunțat divorțul

Vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea, care anunță divorțul, a fost făcută de Mihai Mitoșeru în cursul zilei de joi pe pagina sa de facebook.

Decizie a fost luată după o relație de 13 ani, iar prezentatorul Kanal D a explicat care au fost motivele pentru care ei vor pune punct poveștii lor de iubire.

Mihai Mitoșeru a dat vestea divorțului. El a explicat motivele despărțirii
Mihai Mitoșeru a dat vestea divorțului

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur!”, și-a început el postarea în spațiul virtual.

Mihai Mitoșeru, despre motivele care au dus la divorț

În aceeași postare, Mihai Mitoșeru a vorbit și despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei. Acesta este conștient că încă sunt sentimente între el și Noemi, dar problemele pe care le au sunt mult mai mari.

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au căsătorit civil în 2017, după o relație de 11 ani
Mihai Mitoșeru și Noemi s-au căsătorit civil în 2017.

„După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!”, a continuat el.

În primă fază, fanii s-au gândit că totul este o farsă, dar reacția lui Mitoșeru a făcut lumină.

„Vă mulțumesc pentru mesaje, dar cu așa ceva nu se glumește… din păcate!!!”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Cei doi s-au căsătorit în 2017, după o relație de 11 ani. Potrivit anunțului făcut de Mitoșeru, ei urmează să se ocupe acum de procedura de divorț.