Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie se mărită. Cine este Ionuț, noul partener al Nouriei Nouri

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie se mărită. Cine este Ionuț, noul partener al Nouriei Nouri
Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie uită de trecut și se mărită

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie și-a găsit fericirea în altă parte! Nouria Nouri, în vârstă de 44 de ani, iubește din nou și este pregătită să facă pasul cel mare alături de un alt bărbat, la șase ani de la divorțul de artist. Ce spune despre viitorul soț și cât de bine se simte în noua relație?

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie se căsătorește

Nouria Nouri a găsit fericirea și după divorț. Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie se va căsători cu un bărbat care o face fericită, cu 4 ani mai mare decât aceasta și broker de profesie. Cei doi nu pierd nicio clipă care îi poate aduce mai aproape unul de celălalt, astfel că s-au mutat deja împreună, abia s-au întors dintr-o vacanță din Italia și se pregătesc să facă pasul cel mare.

„Sufletul meu este foarte relaxat şi fericit. Da, există viaţă după divorţ, au trecut totuşi şase ani de atunci şi nu am avut de gând să mă duc la mănăstire nici o secundă. Este adevărat că de la o vârstă eşti mai circumspect, nu te mai arunci cu capul înainte. Eşti mai matur datorită experienţelor anterioare, dar poţi să ai noroc şi să întâlneşti ce ţi-ai dorit şi ce îţi face bine”
Nouria Nouri

Întrebată despre partenerul care i-a cucerit inima, Nouria a susținut că este un bărbat asumat și responsabil, că o răsfață și iubește și îi oferă extrem de multă afecțiunie.

„Ne spunem ”baby”. E un romantic, îmi aduce flori, are grijă de mine, mă simt ca un copil- sunt cele mai frumoase lucruri”
Nouria Nouri (Sursa: click.ro)

Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, alături de viitorul soț
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, alături de viitorul soț

Cum va fi rochia de mirească?

Atentă la detalii, ca orice femeie, se gândește în prealabil la unul dintre cele mai importante lucruri de la un asemenea eveniment, rochia de mireasă. Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie a ales deja culoarea rochiei.  „O să fie lila pentru că e culoarea mea preferată, în cercul meu de prieteni mi se spune ”lady Lila”. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI