VIP-uri regale în tribuna meciului Simona Halep – Serena Williams. Meghan Markle și Kate Middleton vor fi acolo

Meghan Markle și Kate Middleton, în tribună la meciul Simona Halep - Serena Williams

Simona Halep și Serena Williams se duelează sâmbătă, 13 iulie 2019, în marea finală de la Wimbledon. În tribună și-au anunțat prezența Meghan Markle și Kate Middleton, care au mai asistat împreună la meciuri de tenis. Simona este încântată că va juca la Londra în fața VIP-urilor regale.

Meghan Markle și Kate Middleton, în tribună la meciul Simona Halep – Serena Williams

Simona Halep a fost întrebată de ce membru al familiei regale din Marea Britanie i-ar plăcea să fie susținută în finala de la Wimbledon, iar sportiva noastră nu a stat pe gânduri și a spus că și-ar dori să o vadă în tribună pe Kate Middleton.

„Kate. Îmi place de ea. E foarte special să poţi să joci în finala Wimbledon, e uimitor”, a spus Simona la conferința de presă organizată înainte de duelul cu Serena Williams.

La scurt timp, Kate Middleton și Meghan Markle au anunțat că vor fi în tribună sâmbătă, la meciul Simona Halep – Serena Williams. Cele două au participat și în urmă cu un an la un meci din cadrul turneului de la Londra, iar soția prințului Harry a fost prezentă și în această ediție la un meci jucat de Serena Williams. Spectatorilor li s-a atras atenția să nu facă fotografii, iar unul dintre fani a fost avertizat după ce a făcut un selfie.

„Nu am avut nicio idee că este acolo. Sincer, nu eram deloc interesat să fac o fotografie cu Meghan, Harry sau alt membru al familiei regale și, dacă aș fi vrut să fac o poză, aș fi cerut permisiunea mai întâi.

Eram mult mai interesat să îl filmez pe Roger Federer în acțiune. Mi se pare o nebunie pentru că tot ce am făcut a fost să îi trimit un selfie soției mele Olga. Mă aflam în cel mai bun loc pe care l-am avut vreodată la Wimbledon și am vrut să mă laud pentru că nu a vrut să se dea jos din pat și să vină cu mine”, a declarat spectatorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI