Motivul pentru care Meghan Markle a renunțat până acum la două bone. Ce pretenții are Ducesa

Motivul pentru care Meghan Markle a renunțat până acum la două bone. Ce pretenții are Ducesa
Motivul pentru care Meghan Markle a renunțat până acum la două bone

Meghan Markle are reguli stricte atunci când vine vorba de îngrijirea fiului ei și al Prințului Harry. Ducesa a renunțat până acum la două bone, iar femeia care se ocupă în prezent de micuțul Archie pare să fie pe placul acesteia. Cu toate astea, pretențiile fostei actrițe nu sunt ușor de îndeplinit.

De ce a renunțat Meghan Markle la bonele micuțului Archie

Meghan Markle și Prințul Harry sunt foarte stricți atunci când vine vorba de persoana care are grijă de băiețelulul lor.

Având în vedere că cei doi au un program extrem de încărcat și se întâmplă des să lipsească de acasă, ei au nevoie de o persoană de încredere, care să fie atentă la nevoile micuțului și să știe să gestioneze orice situație.

Tocmai ținând cont de aceste aspecte, Meghan Markle s-a văzut nevoită să renunțe la două bone. Așadar, la patru luni de când a devenit mamă, Ducesa se bucură că a găsit în sfârșit persoana potrivită pentru Archie.

Fosta actriță a renunțat la celelalte bone din cauza lipsei de profesionalism a acestora, dar și a lipsei de experiență în gestionarea situațiilor delicate.

Ce pretenții are Ducesa de la femeia care are grijă de fiul ei. A renunțat la 2 bone până acum
Ce pretenții are Ducesa de la femeia care are grijă de fiul ei

Acum, însă, Ducesa poate să stea liniștită. Cea de-a treia bonă este pentru ea ca un dar trimis de Dumnezeu, potrivit thesun.co.uk. Cel puțin momentan.

„Meghan este o mamă foarte implicată, însă noua bonă este într-adevăr o binecuvântare.

O femeie profesionistă, cu o vastă experienţă, care s-a integrat perfect în sânul famiiei. Se descurcă foarte bine cu micul Archie, iar Harry şi Meghan sunt mulţumiţi de ea”, ar fi mărturisit o sursă din apropierea cuplului regal, conform presei străine.

Meghan Markle va avea nevoie de ajutor din partea bonei și pe parcursul excursiei pe care o va face, la Castelul Balmoral, unde ea și soțul ei vor merge însoțiți de micuțul Archie.

Sursa foto: AFP/GETTY