Gestul pe care Meghan Markle îl face mereu când apare în public. Iată interpretarea lui

Gestul pe care Meghan Markle îl face mereu când apare în public. Iată interpretarea lui

Un expert în limbajul trupului a analizat gestul pe care fosta actriță Meghan Markle, actuală Ducessă de Sussex, obișnuiește să îl facă la fiecare ieșire în public. Aproape de fiecare dată, soția Prințului Harry a fost văzută în această ipostază, iar specialiștii au găsit explicații pentru gestul ei.

Ce obișnuiește să facă Meghan Markle la aparițiile publice

Meghan Markle a fost surprinsă la aparițiile publice cu mâinile împreunate, semn pe care experții în limbajul trupului au încercat să-l interpreteze, încercând să afle astfel ce trădează acest gest.

Conform unui specialist, gestul pe care îl face soția Prințului Harry este rar întâlnit, fiind folosit de obicei de copii în reclame sau filme.

Sursa foto: hepta.ro

Acest gest tinde să fie o expresie ludică a emoției și anticipării. Cu toate acestea, nu este un gest pe care să îl vezi prea des, cu excepția copiilor care joacă în filme sau reclame.

Este mai mult teatral. (…) În anumite situații, mâinile ei sunt poziționate puțin mai jos și mai elegant, dar când sunt apropiate de zona feței, ideea de “îngrozire și încântare” este completă.”, a spus Judi James, potrivit thesun.co.uk și, ulterior, preluat de site-ul revistei Avantaje.

Cu toate astea, această poziție la care deseori apelează Ducesa de Sussex poate sugera și o mare încredere de sine, liniște, calm și siguranță.  În principiu, gestul este folosit  de persoane care sunt foarte sigure pe ceea ce fac și au încredere în capacitatea lor de acțiune.

Meghan Markle, sărbătorită de familia reglă britanică

Recent, Meghan Markle a aniversat 38 de ani, iar evenimentul nu a trecut neobservat de familia regală britanică. Aceasta a fost felicitată de soțul ei, pe contul oficial de instagram al cuplului regal. De altfel, un mesaj i-a adresat și Regina în spațiul public.

La mulţi ani, uimitoarei mele soţii! Îţi mulţumesc pentru că mi te-ai alăturat în această aventură! Cu dragoste, H.”, este mesajul emoționant postat de Prințul Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI