Ce obiecte vestimentare nu are voie să poarte Meghan Markle. Regina i-a interzis cu desăvârșire

Ce obiecte vestimentare nu are voie să poarte Meghan Markle. Regina i-a interzis cu desăvârșire
Ce obiecte vestimentare nu are voie să poarte Meghan Markle

Cuplul regal Meghan Markle și Prințul Harry se pregătește să petreacă o scurtă vacanță de vară, alături de micuțul Archie, la Castelul Balmoral, unde îi așteaptă Regina. Înainte de a-și face bagajul pentru acest sejur, Meghan trebuie să fie atentă la ținutele pe care le va lua cu ea, căci Regina are câteva reguli clare la capitolul vestimentație.

Ce obiecte vestimentare nu are voie Meghan Markle să poarte

Ca orice tânără, Meghan Markle își dorește să își impună propriul stil vestimentar, însă noul statul o determină să respecte un anumit cod dress,  de care trebuie să țină cont orice membru al familiei regale.

Fosta actriță, devenită Ducesa de Sussex după căsătoria cu Prințul Harry, se pregătește să plece împreună cu soțul și fiul lor, Archie, la Castelul Balmoral din Scoția, acolo unde vor petrece câteva zile alături de Regină.

Este cunoscut faptul că atunci când vine vorba de imagine, Regina are câteva criterii de la care nu se abate.

Pe placul ei nu sunt cu siguranță blugii rupți și sandalele cu talpă înaltă. De fapt, acestea sunt obiectele vestimentare pe care „Regina le urăște cu pasiune”, arată express.co.uk.

Ce reguli trebuie să respecte Meghan Markle pentru a fi pe placul Reginei

Așadar, în vacanța de la Balmoral, Meghan va trebuie să evite stilul boyfriend, să fie atentă să nu poarte ținute cu decolteuri mult prea adânci sau rochii, fuste care să fie mai scurte de linia genunchiului.

Meghan ar putea purta ținute de la designeri scoțieni, în timpul pe care îl petrece la Balmoral, și pentru apariții la biserică cu Regina„, a menționat o sursă din apropierea familiei regale, conform presei străine, lucru pe care se pare Meghan intenționează să-l facă.

Ce obiecte vestimentare nu are voie să poarte Meghan Markle. Blugii rupți se regăsesc printre ele
Ce obiecte vestimentare nu are voie să poarte Meghan Markle

Nu de puține ori, soția lui Harry a apărut în public fie cu blugi simpli sau rupți, iar espadrilele cu talpă înaltă au fost și ele purtate de Ducesă la evenimente.

De această dată, ea va fi nevoită să țină cont de acest mici detalii, care fac diferența în fața Reginei.