Motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uită la TV în pușcărie. ”Este puternic, este demn!”

Liviu Dragnea nu se uită la TV în pușcărie

Codrin Ștefănescu a dezvăluit motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uită la TV în pușcărie. Fostul lider al PSD ar fi dezamăgit de trădările unor social-democrați, care au aruncat asupra lui vina pentru rezultatul slab de la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Liviu Dragnea nu se uită la TV în pușcărie

„Presupun că nu se uită tocmai din acest motiv şi încearcă, ca orice om aflat la mare suferinţă şi la mare anaghie – şi ştim foarte bine că e un deţinut politic în acest moment, pentru că dosarul său a fost o mizerie de la un cap la altul, cusut cu aţă albă de la un cap la altul şi toţi ştim în partid lucrul ăsta. Ştie tot electoratul nostru.

Vă daţi seama, prinzi anumite sentimente când vezi că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care îl conduci şi l-ai dus la victorie de cel puţin două ori într-un moment în care România avea nevoie de patrioţi, de un mesaj de unitate, de românism în primul rând. Credeţi-mă că nu cred că se uită la televizor foarte des, încearcă să nu se uite”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Omul care i-a rămas fidel lui Liviu Dragnea și după ce acesta a ajuns în spatele gratiilor a mai spus că a vorbit cu fostul lider PSD, care i-ar fi spus că este un om puternic, demn, care „îşi duce mai departe crucea până la capăt.”, potrivit Impact.ro.

Codrin Ștefănescu a adăugat că va merge să îl viziteze pe Dragnea în închisoare după ce acesta va ieși din perioada de carantină. „Am să mă duc cum m-am dus şi la Năstase, cum m-am dus şi la Costică Niţă, cum nu m-am delimitat de Olguţa Vasilescu cu cătuşele la mâini, cum nu m-am delimitat de Ionel Arsene câmd a avut cătuşe la mâini, nu m-am delimitat de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu şi mulţi colegi de-ai noştri care de-a lungul timpului au fost vânaţi şi hărţuiţi pe singurul motiv că sunt membri PSD”, a precizat fostul secretar general al PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI