Motivul pentru care Jador nu-și va schimba numele de scenă. Ce spune tatăl său, Romeo Dumitrache EXCLUSIV

Motivul pentru care Jador nu-și va schimba numele de scenă. Ce spune tatăl său, Romeo Dumitrache EXCLUSIV
Ce spune tatal lui Jador despre numele de scena al artistului

Romeo Dumitrache, tatăl cunoscutul interpret Jador, e de părere că fiul său nu are a-și face griji în privința numelui său de scenă. Totul ar fi pornit de la un scandal între Jador și unul dintre producătorii săi, Ovidiu DeSanto, ultimul susținând că deține drepturile asupra numelui de scenă al lui Jador.

De ce nu-și va schimba Jador numele de scenă

„Situația asta nu e deloc așa cum susține băiatul acela. Sunt niște aberații, ca să le spun așa! Jador a fost și va rămâne numele de scenă al băiatului meu!”, a precizat Romeo Dumitrache, din capul locului, pentru redacția playtech-impact.ro.

El spune că cei care i-au urmărit cariera artistică a băiatului său știu foarte bine că Jador nu a debutat în realitate sub acest nume.

„Mister Jo a fost primul său nume sub care a cântat. El l-a inventat și cu acesta s-a lansat. Nu știu de unde l-a scos pe acest Mister Jo și nici cum acesta s-a transformat peste timp, nu foarte mult, în Jador.

Ceea ce știu însă este că denumirea asta, cea de Jador, a venit din partea băiatului meu, nu din altă parte! De aceea vă asigur că Jador va continua să urce pe scenă!”, a adăugat același Romeo Dumitrache.

„Nimeni nu-l ştie mai bine ca mine pe Jador!”

Cu un an în urmă, Ovidiu DeSanto declara pentru redacția playtech-impact.ro că el este cel care l-a convins pe Jador să-și schimbe numele de scenă.

„Nimeni nu-l ştie mai bine ca mine pe Jador. Desigur, cu excepţia părinţilor săi! Era un puşti când am avut prima noastră întâlnire. Un puşti, dar foarte bine educat şi care-şi cunoştea lungul nasului.

Îmi amintesc de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Unchiul său, Iulian, a venit şi a insistat să vorbesc puţin cu el. Ba că eu am ochi, ba că am nas şi că miros de la o poştă un viitor talent. Ce mai!

M-a convins! Eram la o petrecere când l-am văzut prima dată. Mister Jo, că aşa îşi spunea pe-atunci, m-a luat cu domnul Ovidiu. Pe scurt avea nevoie de o melodie bună, care să-l lanseze.

I-am spus preţul şi nici n-a crâcnit. Nu a fost mult, dar nici puţin. Însă mie mi-a plăcut că nu a încercat să negocieze, chipurile”, declara, la acel moment, Ovidiu DeSanto.

Între timp însă lucrurile între cei doi pare să se fi schimbat. Între Remus Ionuț Dumitrache, alias Jador, și Ovidiu DeSanto, a intervenit disputa asupra drepturilor de proprietate asupra numelui de scenă.

„Cred că povestea se va încheia cu bine pentru amândoi!”

Ultimul i-ar fi cerut se pare lui Jador 100.000 de euro pentru a putea continua să cânte sub acest nume, dar ar fi fost repede refuzat.

În ceea ce-l privește Romeo Dumitrache, acesta este de părere că situația se va rezolva, fără ca cele două părți să țină supărarea:

„Omul acela i-a compus câteva piese. Asta este adevărat și trebuie recunoscut ca atare. Piese frumoase! Însă cu numele lui e cu totul altă discuție.

Nu știu de unde s-au luat, dar după mine cred că povestea se va încheia cu bine pentru amândoi! Și cu Jador cântând în continuare pe orice scenă pe care este sau va fi chemat de acum înainte!”.