Motivul pentru care Iuliana, mama din Timișoara, s-ar fi sinucis. Ce s-a întâmplat în acea dimineață fatidică

Motivul pentru care Iuliana, mama din Timișoara, s-ar fi sinucis. Ce s-a întâmplat în acea dimineață fatidică
Care este motivul pentru care femeia din Timișoara s-ar fi sinucis, de fapt

Povestea Iulianei, mama care s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai săi, aruncându-se de pe un bloc de zece etaje din Timișoara, ar fi ascuns multă suferință în spatele gestului său extrem. În timp ce anchetatorii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate, noi detalii indică motivul pentru care Iuliana s-ar fi sinucis. Există informații despre ce s-a petrecut, de fapt, în dimineața tragică.

Care este motivul pentru care mama din Timișoara s-ar fi sinucis. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Iuliana

Femeia care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara alături de cei doi copii ai săi a sfârșit tragic. Viața Iulianei s-a încheiat brusc, iar aceasta a fost înmormântată alături de micuții săi. Anchetatorii încearcă să descopere care au fost circumstanțele în care s-au petrecut evenimentele. Mama din Timișoara a trăit două povești de dragoste, cu fostul său soț, Alex, și fostul iubit, Marcel. Aceștia urmează să fie audiați în anchetă.

Cei din cercul de apropiați ai femeii susțin că aceasta ar fi suferit de depresie. În urmă cu 10 ani, Iuliana a fost nevoită să treacă peste moartea tatălui său, ajungând să fie amenințată și de fostul său iubit, Marcel. Relația celor doi a început în urmă cu trei ani, acesta fiind motivul pentru care ea a divorțat de fostul soț, Alex. Între timp, Marcel a început să o hărțuiască, sursele impact.ro indicând că cei doi s-ar fi certat inclusiv în dimineața tragediei.

„Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băiețelul! A făcut testul ADN”, susține prietenul Iulianei, potrivit Antena 3.

Fosta soacră a femeii face dezvăluiri

În urmă cu mai mult timp, soacra Iulianei a făcut declarații neașteptate despre relația mamei din Timișoara și cu iubitul ei. Bunica paternă a celor doi copii a explicat că femeia a povestit despre situația din viața sa, mărturisind că Marcel ar fi înșelat-o cu bona. Totul s-ar fi petrecut pe data de 18 aprilie, când Iuliana a mers la soacra sa, Elisabeta, cu ocazia zilei acesteia de naștere.

La acel moment, Iuliana i-a povestit fostei sale soacre detalii despre relația cu Marcel. Tânăra a precizat că Marcel o înșală, recunoscând că își dorește să se împace cu tatăl micuților ei. Femeia i-a cerut iertate fostei soacre.

„Mi-a spus doar că l-a prins că a înșelat-o cu bona. Nu știu, bonă, menajeră, ce aveau ei acolo”, a declarat Elisabeta, soacra Iulianei, pentru un post TV.

Iuliana ar fi fost terorizată de fostul iubit

Tot soacra Iulianei a mai povestit că femeia era afectată de relația cu fostul său partener, Marcel, care o amenința că îi ia copiii. Elisabeta Doretz, mama lui Alexandru, a mărturisit că femeia din Timișoara își iubea foarte mult micuții, fiind o mamă foarte bună.

„Știam de relația lor. De la ea știu că o amenința că ia copiii. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. Iulia era o mamă foarte bună, își iubea foarte mult copiii. Înainte cu o lună, de ziua mea, mi-a zis că vrea să plece, să se reîntoarcă la noi în familiile, că Marcel o amenință că îi ia copiii”, a declarat soacra Iulianei pentru Antena 3.

Iuliana și Alex, tatăl copiilor ei, ar fi urmat să se recăsătorească în câteva săptămâni. Cei doi au mers pe 19 aprilie la Primăria Timișoarei pentru a depune actele și să reîntregească familia.