06 mai 2022 | 16:44

Ce se întâmplă cu Alex Bili, soțul Iulianei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu copiii ei. Trăiește un real calvar (exclusiv)

News
Ce se întâmplă cu Alex Bili, soțul Iulianei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu copiii ei. Trăiește un real calvar (exclusiv)
Barbatul nu poate sa vorbeasca

Cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii a șocat întreaga țară. Acum, ies la iveală noi detalii despre cazul tinerei. Mai mulți apropiați au povestit despre Iuliana. Se pare că Alina Radu, o cunoscută cântăreață de muzică populară din vestul țării, a fost apropiată soțului femeii care s-a sinucis. Ea a stat de vorbă cu reporterii impact.ro și a vorbit despre drama pe care acesta o trăiește în prezent, după ce a rămas fără familie. 

Soțul femeii care s-a aruncat de pe bloc, înmărmurit de durere

Alina Radi îl cunoaște pe tatăl celor doi micuți care au murit în momentul în care mama lor a decis să își ia viața și să le curme și lor zilele. 

Femeia a povestit că nu a fost niciodată prietena Iuliei și că mama ei era foarte bună prietenă cu Alex Bili, soțul tinerei care s-a aruncat de pe bloc. 

„Trebuie să vă spun din capul locului că nu am fost niciodată prietena Iuliei Bili, cea care s-a stins zilele trecute. N

u eram prietena ei, nici nu o cunoaștem prea mult. Mama mea e foarte bună amică cu mama lui Alex Bili, soțul tinerei care a murit. A fost și la nunta lor, și la botezul unuia dintre copiii lor. Pe de altă parte, nimeni nu are vreo explicație pentru cele întâmplate.

E o tragedie care a marcat un oraș, dacă nu cumva o țară întreagă! Nimeni nu cred că știe ce a fost, cum a fost. Am văzut tot felul de scenarii prin presă, dar nu pot să-mi dau cu presupusul. Personal, nu cunosc ca cineva s-o fi șantajat sentimental pe Iuliana.

Nici nu am discutat vreodată cu cineva pe acest subiect. Nici măcar cu Alex, capul familiei îndoliate, care e un apropiat al familiei noastre, ne cunoaștem de când eram copii!”, a început ea seria declarațiilor pentru impact.ro.

Cei doi copii vor fi înmormântați cu mama lor

Alina Radi a explicat că bărbatul nu mai reacționează la nimic și că refuză să vorbească cu toată lumea. 

Bărbatul continuă să fie într-o stare de șoc și nu pare că își va reveni prea curând, mai ales că în curând urmează să își îngroape familia.

„E stană de piatră! Stă cu ochii ațintiți într-un punct fix sau privește în gol și nu scoate cu orele niciun cuvânt. Am fost joi seara la capela unde sunt cei depuși cei trei, fiindcă Iulia Bili și copiii vor fi îngropați împreună în același coșciug.

Iar pe cruce e trecut acest nume, Iulia Bili! Acolo era și el și nu am putut schimba mai mult de două sau trei cuvinte. Am spus-o și o repet, omul ăsta și-a iubit ca un nebun soția și copiii. Sper că va putea să depășească aceste momente de chin!”

Cei doi copilași vor fi înmormântați în aceeași groapă din cimitirul Freidorf. Un preot ortodox va fi prezent la înmormântare, pentru a se ruga pentru liniștea celor doi micuți. 

Nimeni nu știe motivul deciziei luate de Iulia

Artista a mai spus că nu își dă seama de ce Iulia a făcut o astfel de alegere, mai ales că totul mergea bine în viața ei.

„Nu era săracă, nu ducea lipsă de nimic, avea unde sta, ce mânca, Alex știu că trimitea bani acasă. Copiii erau sănătoși. Nu se afla în situația acelor mame care trebuie să vândă tot, casă, mașină, pentru a-și salva copiii bolnavi de cancer.

Nu știu ce să zic, dar nu am auzit niciodată de vreo mamă aflată în această situație care alege să-și pună capăt zilelor! (…) Cred că erau un cuplu normal.

Cu bune și cu rele. Nu există pe lumea asta cuplul perfect! De ce nu mai există el azi? Pur și simplu, nu știu! Și nu știu să știe cineva răspunsul acestei întrebări!”.”, a adăugat Alina Radi.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro