Marcel, fostul iubit al Iulianei din Timişoara, audiat de polițiști. Ce mesaje i-a trimis victimei. Răsturnare de situație (exclusiv)

Marcel, fostul iubit al Iulianei din Timişoara, audiat de polițiști. Ce mesaje i-a trimis victimei. Răsturnare de situație (exclusiv)
Marcel, fostul iubit al Iulianei din Timişoara, audiat de polițiști

Marcel, fostul iubit al Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copilași ai săi, este audiat în prezent de polițiști. În urma declarațiilor făcute de fostul soț, procurorii l-au chemat la audieri și pe cel care este considerat autorul moral al crimei. De asemenea, în telefonul Iuliei au fost descoperite mesaje dure, de amenințare, de la Marcel. Mai multe detalii, în continuare.

Marcel, fostul iubit al Iulianei din Timişoara, dus la audieri

Anchetatorii au descoperit o nouă piesă din puzzle-ul cazului terifiant de la Timișoara, în care o mamă s-a aruncat de la etajul 10 al unei clădiri, luându-i cu ea și pe cei doi copii ai săi, o fetiță și un băiețel.

Iuliana (33 de ani) a avut o relație cu Alex, tatăl copiilor ei, pe care îl cunoștea de la 15 ani, până în 2020, când cei doi au luat decizia de a divorța. Iuliana și Alex urmau să se recăsătorească însă anul acesta, dar niciunul dintre ei nu s-ar fi prezentat la Primărie la data stabilită.

Înainte de a reveni la fostul soț, Iuliana a încercat să-și refacă viața alături de alt bărbat, pe nume Marcel, care pare a fi autorul moral al crimei. Fostul iubit ar fi terorizat-o pe tânăra mamă, potrivit spuselor lui Alex. Declarațiile tatălui celor doi minori au fost luate în considerare de oamenii legii, care au demarat cercetări cu privire la fostul iubit al femeii din Timișoara.

Acesta ar fi un om influent din zona, conform remarcilor fostului soț. Recent, sursele impact.ro au aflat că Marcel ar fi audiat de polițiști.

După ce au reușit să spargă parola telefonului victimei, procurorii au decis această schimbare de abordare. Oamenii legii au identificat mai multe mesaje dure de la Marcel către Iulia, înainte de a avea loc tragicul deces. În conversațiile descoperite de anchetatori bărbatul ar fi amenințat-o pe victimă, au spus surse pentru Impact.

Citește și: Ultima oră! Apar noi informații șocante despre moartea tinerei din Timișoara și a copilașilor ei. Ce a făcut cu câteva zile înainte de tragedie

Scrisoarea neaşteptată a fostului partener

În urmă cu câteva zile, fostul iubit al Iulianei a transmis un mesaj cu privire la femeia cu care a fost într-o relație.

Bărbatul a evitat să vorbească despre tragedie, alegând să facă publică o scrisoare în care, printre altele, îi mulțumește mamei Iuliei.

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg.

Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!“, a scris Marcel.