Motivul pentru care Ioana Țigănilă pleacă de la Digi 24. Nu se compară cu celelalte plecări de până acum

Autor: Alexandra Chivu - 12:34, 20 nov. 2019
Motivul pentru care Ioana Țigănilă pleacă de la Digi 24

Jurnalista Ioana Țigănilă, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, părăsește postul de televiziune după nouă ani în care a realizat programul ”Jurnal Extern”. Care este motivul plecării sale?

Motivul pentru care Ioana Țigănilă pleacă de la Digi 24

Ioana Țigănilă a intrat în presă la vârsta de 16 ani și a început cu publicația ”Jurnalul Național”. Mai apoi, a fost corespondentul săptămânalului de limbă franceză Bucarest Hebdo. Pașii au adus-o la Digi 24, unde s-a încadrat printre primii reporteri care s-au angajat în cadrul stației de știri, în luna decembrie a anului 2010. Înainte de postul RCS, prezentatoarea TV a mai lucrat doi ani la postul B1 TV, în perioada 2008 – 2010.

Motivul pentru care Ioana Țigănilă pleacă de la Digi 24. Nu se compară cu celelalte plecări de până acum
Ioana Țigănilă va părăsi postul Digi 24 din data de 15 decembrie

Acum, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, va părăsi stația după nouă ani. Realizatoarea programului ”Jurnal Extern” a demisionat. Jurnalista va rămâne în preavinz până în data de 15 decembrie. Ioana Țigănilă a confirmat informația pentru Pagina de Media, fără a da prea multe detalii despre viitorul ei în presă. Conform informaților sursei menționate anterior, ea ar urma să se alăture unuia dintre proiectele TV pe care le pregătește Adrian Sârbu.

Alice Iacobescu, plecare cu interviu

Alice Iacobescu, noul director de știri Europa FM, a fost scoasă de pe post, pe 19 septembrie 2019, când a prezentat ultimul ei jurnal la Digi 24, chiar dacă se afla în preaviz până pe 7 octombrie. Totul s-a întâmplat la o zi după interviul acordat Pagina de Media, în care a vorbit despre demisia de la postul de știri, despre rețeta greșită de a copia alte stații, folosirea în exces a termenului Breaking News, inclusiv în cazul Caracal și divergențele legate de politica editorială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI