Motivul pentru care Gabi Bădălău nu îi face cadouri scumpe Biancăi Drăgușanu. Totul e neașteptat EXCLUSIV

Motivul pentru care Gabi Bădălău nu îi face cadouri scumpe Biancăi Drăgușanu. Totul e neașteptat EXCLUSIV
Motivul pentru care Gabi Bădălău nu îi face cadouri scumpe Biancăi Drăgușanu

În timp ce nu puține sunt frumusețile authtone cucerite cu cadouri scumpe, fie că-i vorba de diamante sau chiar limuzine de lux, Bianca Drăgușanu nu primește astfel de atenții din partea iubitului său, Gabi Bădălău. Aceasta are tot ce-i trebui și cum este extrem de prențioase, partenerul său preferă să o răsfețe prin alte metode.

Motivul pentru care Gabi Bădălău nu îi face cadouri scumpe Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de nimic și foarte rar acceptă să primească și produse, atunci când are contracte de imagine cu branduri de bijuterii, haine de blană sau altele. Și-a cumpărat singură casă, ce mașină și-a dorit, și toate accesoriile și lucrurile scumpe din garderoba sa.

”Am multe contracte în derulare, majoritatea sunt pe un an sau doi ani. Mai am cu o firmă de extensii (n.r. care îi aduce ați 4000 de euro lunar), cu o clinică de înfrumusețare (n.r. contract pe 5000 de euro lunar), reclamă la blănuri, suplimente alimentare, alta la ochelari de firmă (n.r. contracte pe 3000 de euro lunar), apoi una la bijuterii din aur.

Toate contractele mele sunt pe bani, eu nu accept produse, nu am de ce. La acestea se adaugă și alte contracte ocazionale, de exemplu mai apare vreo cofetărie, vreun site pe care-l promovez (n.r. recent, vedeta a primit 3000 de euro dintr-un astfel de contract) sau altele.

Nu am de ce să mă plâng, nu dau sume, contractele sunt confidențiale”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Vacanțe de lux, în loc de diamante

Ei bine, vedeta nu are pretenții de acest gen nici de la actualul său partener. În timp ce nu puține sunt frumusețile autohtone cucerite cu cadouri scumpe, fie că-i vorba de diamante sau chiar limuzine de lux, Bianca Drăgușanu nu primește astfel de atenții din partea iubitului său, Gabi Bădălău.

Iar acesta o cunoaște deja destul de bine, încât să se riște la vreun cadou scump care să nu fie pe placul fostei asistente tv. În schimb, Gabi are grijă ca iubitei lui să nu-i lipsească absolut nimic, atunci când sunt împreună. O duce în vacanțe de lux, de obicei în Dubai (ce-i drept, cuplu nu a mai fost plecat de ceva timp peste hotare) sau îi aduce buchete de flori, fără a avea vreo ocazie anume.

S-a oferit să-i plătească toate utilitățile

Cei doi au în plan să petreacă din nou câteva zile pe litoralul românesc. La ultima vacanță de acest gen din vara asta, Bianca a stat într-un hotel de lux, în camera pe care ea și-a ales-o, și, evident, cel ce s-a ocupat de confortul său a fost chiar partenerul ei.

În plus, deși nu a depins niciodată, financiar, de partenerul său, vedeta nu cheltuie un leu cu întreținerea casei sale din cartierul rezidențial în care locuiesc mama și fiica sa. Asta pentru că, potrivit apropiaților, cavaler din fire, Gabi Bădălău s-a oferit să-i plătească toate utilitățile, chiar dacă fosta asistentă tv nu i-a cerut acest lucru. Bianca și Bădălău stau împreună, în apartamentul acestuia, din zona de Nord a capitalei.