31 ian. 2022 | 22:21

Motivul pentru care Elena Chiriac de la Survivor 2022 s-a mutat din România. Unde stă alături de mama ei

Monden
Motivul pentru care Elena Chiriac de la Survivor 2022 s-a mutat din România. Unde stă alături de mama ei
Motivul pentru care Elena Chiriac de la Survivor 2022 s-a mutat din România.

Elena Chiriac de la Survivor România 2022 este deja un nume cunoscut la noi în țară, deși s-a mutat de ceva timp din România, locuind împreună cu mama sa. În urmă cu ceva timp, ea a participat la emisiunea Ferma, acolo unde s-a făcut și cunoscută publicului din România. Acum, ea face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022.

Motivul pentru care Elena Chiriac de la Survivor 2022 s-a mutat din România

Elena Chiriac, campioană la taekwondo, este o fire luptătoare, dând dovadă de mult spirit de aventură în emisiunea Survivor România 2022. Puțini știu însă că ea nu locuiește în România, ci s-a mutat la Londra alături de mama sa. Ea a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl ei și sprijinul total de care s-a bucurat din partea sa mereu.

Elena Chiriac locuiește la Londra de câțiva ani, împreună cu mama sa, dar a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, ci crede că a fost una dintre cele mai grele etape din viața sa. Dar ea a luat decizia pentru viitorul și pentru cariera ei. Nu regretă drumul ales, căci atât ea, cât și mama ei au reușit să își îndepplinească anumite țeluri.

”Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat.

Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine, iar faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine. Nu ne-a fost ușor. Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit”, a mărturisit Elena Chiriac pentru Viva.ro.

Cum se înțelege cu tatăl său

Faimoasa Elena Chiriac a vorbit și despre relația cu tatăl ei, despre care are numai cuvinte de laudă. Ei au o relație foarte bună, comunică foarte des, chiar dacă ea nu se află în țară. Concurenta Survivor susține că îi va fi veșnic recunoascătoare tatălui ei pentru eforturile depuse pentru ea.

„Tatăl meu a pus foarte mare preț pe sport. Ne-a susținut întotdeauna pe mine și pe fratele meu în disciplina sportivă. Chiar și când familia nu avea o situație financiară prea bună, tata întotdeauna găsea bani pentru cantonamentele noastre. El m-a învățat să nu renunț niciodată. El a fost mereu acolo să mă susțină în cariera sportivă. Fapt pentru care îi sunt veșnic recunoscătoare.

Avem o comunicare bună, mă susține în tot ceea ce fac și este mereu acolo să mă îndrume și să mă protejeze. Când sunt în România, ne vedem foarte des. Când sunt plecată, vorbim aproape zilnic. Nu există nimic care să poată distruge relația tată-fiică pe care o avem”, a mai spus Elena Chiriac.

Elena Chiriac face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022.

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?! Am reconstituit orele dinainte să se îndoape cu un pumn de medicamente!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Capital.ro
Milioane de pensionari români nu îşi vor primi pensiile până de Paşte
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro