Ce spune Zanni despre sărutul dintre Otilia Bilionera și Elena Chiriac de la Survivor: „E o poveste”

Ce spune Zanni despre sărutul dintre Otilia Bilionera și Elena Chiriac de la Survivor: „E o poveste”
Ce spune Zanni despre sărutul dintre Otilia Bilionera și Elena Chiriac de la Survivor

Ce a spus Zanni despre sărutul dintre Otilia Bilionera și Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Aseară a avut loc o ediție incendiară a emisiunii, după ce aceste s-au pupat în fața colegilor. Momentul a fost filmat, iar în emisiunea prezentată de Zanni pe Voyo, Survivor ExtraShow, acesta a comentat ceea ce s-a văzut pe micile ecrane.

Ce spune Zanni despre sărutul dintre Otilia Bilionera și Elena Chiriac de la Survivor

Seara trecută, Faimoșii au fost la un pas de a câștiga meciul împotriva Războinicilor. A avut loc prima ștafetă mixtă la Survivor. În ultima tură a meciului, concurenții Otilia și Emil Rengle, de la Faimoși, și Alex Nedelcu și Ștefania, de la Războinici, au luptat ca să aducă un punct echipei, iar scorul final a fost de 10-9 pentru Războinici.

Însă înainte de ultima tură a meciului, însă, Elena Chiriac s-a bucurat așa de tare în momentul în care a mai adus un punct echipei, făcând un gest intim în fața tuturor. Ea și Otilia s-au sărutat, iar momentul a fost comentat în emisiunea lui Zanni, fostul câștigător de la Survivor România 2022. În emisiune a fost și Elena Ionescu, și ea fostă concurentă, a acestui show.

„Înainte de sărutul ăsta mi se pare că e o poveste, nu e de nicăieri, iar Elena Chiriac a savurat așa acest moment”, a spus Zanni, după ce a privit imaginile cu Elena Chiriac și Otilia în timp ce se sărută.

Și Elena Ionescu a comentat imaginile de la ”Survivor România”:

”Da, se împrietenesc ușor, ușor, îmi place că Otilia nu stă numai în gura Andreei, că stăteau prea mult (…) La euforia care e atunci, îți vine să îi pupi pe toți”.

Roxana Ciuhulescu, eliminată ieri din considerente medicale

Tot în ediția de aseară de la Survivor România 2022, Daniel Pavel a dat startul Consiliului cu o veste dură pentru Roxana Ciuhulescu.

„Ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi la efortul colectiv al echipei. Ai fost consultată de către medic și a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic. Pentru tine, Roxana, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”.

Cu un concurent în minus deja, echipa Faimoșilor a trecut la etapa nominalizărilor. Concurenți precum Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia au ajuns la votul publicului. Cu toate acestea, unul dintre aceștia va părăsi azi competiția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI