Motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță. Ce au vorbit cei doi la telefon

Motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță. Ce au vorbit cei doi la telefon
Cristi Borcea nu vrea să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță vrea să vândă clubul Dinamo, dar nu are cui. Investitorii nu se înghesuie să îi facă oferte și nici măcar Cristi Borcea nu poate fi înduplecat să bage bani în echipă. Patronul lui Dinamo a anunțat că a purtat discuții cu Borcea, dar acesta este nemulțumit că Dinamo nu are stadion nou.

Cristi Borcea nu vrea să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că Dinamo este de vânzare. Afaceristul este dispus să renunțe la 51% din acțiunile sale pentru 1 leu plus 500.000 de euro, sumă ce reprezintă datoriile clubului. Acesta a discutat insclusiv cu Cristi Borcea, însă fostul acționar nu vrea să preia un club care nu are stadion nou.

„O singură dată m-a sunat şi am avut o discuţie pe tema asta şi mi-a spus că stadionul… că dacă era stadionul. Dar este Arena Naţionala. Găsim soluţii, putem vorbi cu domnul Badea, care are cheia. Important este să se găsească”, a declarat Ionuț Negoiță.

Stadionul Dinamo
Stadionul Dinamo

Finanțatorul a mai spus că este dispus să renunțe la toate acțiunile sale de la Dinamo (93% din club) pentru suma de un milion de euro. Din nefericire pentru el și pentru Dinamo, situația de la echipă nu atrage deloc investitorii.

„Cine să țină în viață Dinamo? Normal că dinamoviștii, e clubul lor. Acum e momentul. Nu aș dramatiza, luna septembrie a fost scadentă pe 15 octombrie. De două săptămâni este întârziat salariul, ok. O parte din salariile lunii august sunt neplătite. Vă promit eu că se plătesc până vineri. Este ceva în neregulă, suntem suporteri ai lui Dinamo doar pentru comentat, pentru înjurat, am toată deschiderea, nu văd de unde drama”, a spus Negoiță.

Dinamo ocupă locul 8 în Liga 1 după 14 etape disputate din actuala stagiune. După un început slab de sezon, „câinii” au acumulat 20 de puncte și sunt la un singur punct de locul 6, care asigură prezența în play-off la finalul sezonului regulat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI