De la ce a pornit bătaia de la finalul meciului FCSB – Dinamo. Șase suporteri au fost interziși pe stadioane

De la ce a pornit bătaia de la finalul meciului FCSB – Dinamo. Șase suporteri au fost interziși pe stadioane
De la ce a pornit bătaia de la finalul meciului FCSB - DinamO

De la ce a pornit bătaia de la finalul meciului FCSB – Dinamo de sâmbătă? Șase suporteri au fost interziși pe stadioane, anunță Jandarmeria Capitalei.

De la ce a pornit bătaia de la finalul meciului FCSB – Dinamo?

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, 5 octombrie, pe teren propriu, pe Arena Națională, unde rivală le-a fost Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă de arbitrul Istvan Kovacs în minutul 35, la 1-1, preț de 10 minute, în urma unui scandal iscat între Florinel Coman și galeria lui Dinamo, după ce fotbalistul vicecampioanei România a aplaudat ironic în direcția galeriei adverse.

Arbitrul i-a dat cartonaș galben, atmosfera s-a liniștit, iar Coman s-a dus să execute cornerul, în timp ce era hulit de către fanii dinamoviști din peluză. Sportivul a fost numit ”țigan”, iar în direcția sa au fost aruncate mai multe obiecte. În acel moment, arbitrul a hotărât să trimită echipele la vestiar. Meciul a fost reluat după circa 10 minute.

Șase suporteri au fost interziși pe stadioane

La finele meciului, supoerterii echipelor au pornit scandalul intrând pe gazon pentru a afișa un banner în memoriam lui Cătălin Hîldan. Fanii FCSB nu au ratat ocazia de a-i confrunta pe rivali. Astfel, a fost nevoie de intervenția dură a jandarmilor. În urma altercației, șase suporteri nu mai au voie să participe la partide de fotbal timp de un an. De asemenea, ei au fost amendați fiecare cu câte 500 de lei, anunță Jandarmeria Capitalei.

„În urma acestui incident, șase persoane au fost identificate de jandarmi și sancționate cu câte 500 de lei fiecare și interzicerea accesului de a mai participa la partide de fotbal, pe o perioadă de un an, în conformitate cu art. 20, lit X), din Legea 4/2008. În continuare, în baza imaginilor avute la dispoziție, se vor face demersurile legale pentru identificare și altor persoane care au comis fapte antisociale”, a transmis Jandarmeria București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI