Motivul pentru care Bogdan de la Ploiești pleacă din România. Ce se întâmplă cu manelistul

Motivul pentru care Bogdan de la Ploiești pleacă din România. Ce se întâmplă cu manelistul
De ce pleacă Bogdan de la Ploiești din țară

Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț care i-a întristat pe fani! Cântărețul se bucură de foarte mult succes, ținând cont că piesele lansate de el au bucurat publicul. Artistul s-a decis să plece din România și să înceapă o nouă viață. Acesta o să pornească o nouă afacere.

Unde vrea să se mute Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești are parte de un succes răsunător în industria muzicală din România, însă acesta a luat o decizie drastică. Artistul s-a hotărât să plece peste hotare pentru a petrece mai mult timp alături de părinții săi. Acesta a anunțat că o să se mute în Elveția, așa că mulți fani au fost surprinși.

Cunoscutul cântăreț vrea să dea lovitura. Acesta o să își deschidă un restaurant, așa că speră că afacerea lui o să devină cunoscută într-un timp scurt. Bogdan de la Ploiești a recunoscut că Elveția are mult potențial, însă și-a dorit enorm să fie alături de familia lui.

„O să deschid restaurantul pe 10 februarie, până atunci trebuie să mai fac niște pregătiri, este un restaurant micuț, la 40 de minute distanță de fiecare oraș mare.

E oficial, o să mă mut aici, pentru că am avut un feeling încă de acum mulți ani, când cântam pe aici și îmi plac foarte mult oamenii de aici, îmi place țara, e foarte frumoasă, foarte liniștită, are foarte mult potențial și vreau să fiu mai aproape de familia mea.”, a spus Bogdan de la Ploiești pentru Cancan.ro.

„Mă voi muta aici definitiv”

Admiratorii lui Bogdan de la Ploiești s-au speriat în momentul în care au aflat că acesta este decis să plece din țară, însă artistul i-a anunțat că nu o să se oprească din a lansa piese.

De asemenea, el abia așteaptă să primească români la restaurantul său. Aceștia o să beneficieze de gratuitate la comenzi în prima zi.

„În ultima perioadă am alergat foarte mult pentru viitorul meu, dar mai ales al părinților mei. Vă anunț, cu bucurie în suflet, că am luat deja locația, aici, în Elveția.

În curând, restaurant românesc. În februarie, marea deschidere, prima zi va fi gratis pentru toți românii mei.

Abia aștept să îmi cunoașteți părinții. Mă voi muta aici definitiv, pentru că iubesc țara asta, dar cariera mea muzicală nu se va opri, din contra, abia începe!

Separat, vom cânta în toată Europa. Revin cu detalii. Vă pup și vă iubesc.”, a transmis el, pe Instagram.

Bogdan de la Ploiești nu renunță la cariera lui din industria muzicală, ci, mai degrabă, fanii pot să se aștepte la foarte multe surprize din partea artistului. Acesta și-a îndreptat atenția către un alt domeniu extrem de interesant, devenind antreprenor în Elveția.