Câți bani câștigă Florin Salam la un eveniment. Suma se mărește enorm după dedicații

Câți bani câștigă Florin Salam la un eveniment. Suma se mărește enorm după dedicații
Florin Salam, sume uriașe la un eveniment

Florin Salam este unul din cei mai iubiți și cunoscuți maneliști de la noi. Toată lumea este curioasă cât reușește să câștige la un eveniment. Suma se mărește incredibil de mult după dedicațiile primite. Cât câștigă?

Cât câștigă Florin Salam la un eveniment: dedicațiile îi aduc sume uriașe

Florin Salam nu mai are nevoie de nicio introducere. Acesta este cunoscut drept ‘Regele manelelor’ și a reușit încă devreme să guste din succes. Munca și talentul său sunt răsplătite cu vârf și îndesat atunci când vine vorba de banii din dedicații și de plata pe care trebuie să o facă oamenii pentru invitatul lor dorit.

Acesta câștigă între 5.000 și 7.000 de euro pentru un eveniment, dar categoric dedicațiile sunt cele care rotunjesc mult veniturile manelistului. Luând în considerare că ar putea avea cel puțin 5 nunți într-o lună, câtărețul nu are de ce să-și facă griji pe plan financiar.

”Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociază, în funcție de eveniment. Cei trei soliști sunt în topul solicitărilor, la zilele de naștere, nunți și la botezuri.

Ei însă se tocmesc adesea să vină la petreceri și fără a le cere vreun leu organizatorilor, urmând a câștiga doar din dedicațiile cerute de invitații putred de bogați. Din dedicații, ei pot câștiga și peste 10.000 de euro, la un chef”, a dezvăluit un impresar pentru playtech.ro.

„Unii dintre ei suferă de insomnie, și-au dereglat grav programul de somn”

Desigur că există și părți proaste în această ecuație. Vedeta este des plecată de acasă și de cele mai multe ori rateză evenimentele din familie. Cu toate astea, nu regretă că face ceea ce îi place și știe mai bine și că în modul acesta își poate întreține persoanele dragi. Din păcate, el a ajuns deseori la epuizare din cauza numărului uriaș de persoane care îl doreau în zilele importante din viața lor.

„Într-adevăr, se câștigă foarte mulți bani din petreceri, dar soliștii dorm mai apoi și câte două zile, după câte o nuntă, iar adesea răgușesc, din cauza fumului de țigară. Unii dintre ei suferă de insomnie, și-au dereglat grav programul de somn”, a mai detaliat acesta.

Fanii artistului își amintesc de câteva episoade când a avut probleme grave cu vocea și a luat o pauză mai lungă de la proiecte și evenimente. Mulți dintre ei au crezut că solistul va renunța la muzică din cauza problemelor, dar nu a fost cazul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI