Motivul pentru care Andreea Marin a divorțat de primul soț. Nimeni nu a știut până acum

Motivul pentru care Andreea Marin a divorțat de primul soț. Nimeni nu a știut până acum
De ce Andreea Marin a divorțat de primul ei soț?

Care este motivul pentru care Andreea Marin a divorțat de primul soț? Celebra Zâna a Surprizelor a vorbit despre ce s-a întâmplat în prima ei căsnicie. Ce a făcut-o să ia această decizie?

Andreea Marin a vorbit despre divorțul de primul soț

Andreea Marin a avut parte de povești consistente de dragoste de-a lungul vieții. Aceasta le-a vorbit recent fanilor și despre prima căsnicie, moment în care spunea DA în fața ofițerului stării civile pe când avea doar 21 de ani. Bruneta se căsătorea atunci cu Cristian Gheorghiță.

Din păcate, căsătoria lor nu a durat decât 3 ani. Cu toate astea, flacăra iubirii lor a fost intensă, dar s-a stins. Vedeta a mărturisit că deși primul mariaj s-a terminat rapid, dragostea dintre ea și fostul partener a fost una sinceră.

Întreaga lor relație a durat în total 7 ani, ajungând la final din cauza alegerilor profesionale diferite. Cristian a decis atunci să plece la studii în Statele Unite ale Americii, iar Andreea primise în momentul acela pe mână proiectul care a făcut-o cunoscută și pentru care este iubită și azi – ‘Surprize Surprize’.

Recent, prezentatoarea de televiziune a povestit în cadrul unui interviu că distanța a fost cea care i-a determinat să încheie mariajul. Astfel, la cei 26 de ani, Andreea Marin își lua adio de la titulatura de femeie căsătorită, ulterior apărând la brațul lui Ștefan Bănică Jr.

„A venit într-un moment în care eu eram fragedă”

„Această despărțirea noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față„, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii ‘În oglindă’.

Pierderea prematură a mamei a determinat-o pe Andreea Marin să caute continuu ideea de familie perfectă. De asemenea, ea dorea să-și construiască un cămin ideal alături de un bărbat adevărat.

„Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai spus Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI