Motivul pentru care a fost ucis tânărul din Piața Constituției. Cine era femeia de la care a pornit scandalul

Motivul pentru care a fost ucis tânărul din Piața Constituției. Cine era femeia de la care a pornit scandalul

Procurorii au făcut publice informații cu privire la crima care a avut loc în Piața Consituției în noaptea de 29 spre 30 septembrie. Motivul pentru care tânărul a fost ucis este legat de faptul că acesta ar fi avut o aventură cu iubita unui alt bărbat, care a vrut să se răzbune.

Motivul pentru care a fost ucis tânărul din Piața Constituției

„Începând cu data de 29.09.20019, numitul Mirea Ionuț, zis Boxerul, a fost apelat în repetate rânduri, pe telefonul mobil, pe aplicația Facebook Messenger, de către inculpatul Ion Alexandru, zis Alex Barbaro. Acesta i-a reproșat o pretinsă legătură cu concubine lui, solicitându-I lui Mirea Ionuș să se întâlnească, pentru a rezolva problema. Subliniem în acest context că a fost apelat în scopul arătat, în mod succesiv, atât de către inculpatul Ion Alexandru, zis Alex Barbaro, dar și de către alte persoane ce acționau în numele acestuia, respectiv suspectul Nicolae Dragoș, zis Dragoș Ges, cât și de inculpatul Păun Romeo”, se arată într-un comunicat emis de anchetatori.

 

Tânărul nu a dat curs invitațiilor pe care le-a primit, însă în cele din urmă a cedat presiunii. A mers în Piața Constituției însoțit de mai multe persoane, iar acolo a fost întâmpinat de grupul rival. După un schimb de replici, spiritele s-au încins. Cei care îl însoțeau pe Ion Alexandru au sărit la bătaie, având la ei arme albe și obiecte contondente. Ban Ion a scos o bâtă din portbagaj, dar a fost răpus de cei cu care se lupta.

„Astfel, agresiunea victimei a debutat cu pulverizarea de către inculpatul Păun Romeo a unui jet puternic de spray lacrimogen, de la o distanță de aproximativ 1,5 metri, după care Ban Ion a fost înconjurat imediat de un număr de 8 indivizi din grupul advers, care i-au aplicat lovituri în zona capului, a spatelui și a membrelor cu bate, cu pumnii și cu picioarele, precum și cu un corp dur, alungit, cu muchii ușor rotunjite. Acțiunea violentă a durat aproximativ un minut, după care membrii fiecărui grup au părăsit în grabă locul faptei”, precizează anchetatorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI