Cum s-a făcut de negăsit criminalul din Piața Constituției. Șase persoane au fost duse la audieri, două sunt dispărute

Criminalul din Piața Consituției e de negăsit. Șase persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor din Capitală

Domiciliile suspecților implicați în confruntarea din Piața Constituției au fost percheziționate, vineri dimineață. Mascații au descins la mai multe adrese din Capitală și au ridicat 6 persoane pe care le-au dus la audieri la sediul Poliției Capitalei. Alți doi suspecți care au fost implicați în conflictul în urmă căruia o persoană a murit sunt de negăsit.

Criminalul din Piața Consituției e de negăsit. Șase persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor din Capitală

„În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, se arată într-un comunicat emis de Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Perchezițiile au avut loc la cinci zile după conflictul din Piața Consituției din București, în urma căruia un bărbat a murit și altul a fost rănit. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri. Autoritățile susțin că a fost vorba despre o reglare de conturi între clanurile din Capitală.

„Motivul bătăii, din ceea ce știu eu, e că ei au făcut trafic de persoane și au trimis în Germania de data asta și nu s-au înțeles la bani. S-a ajuns unde s-a ajuns”, a anunțat Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenților de Poliție.

Incidentul din Piața Consituției a pus pe jar autoritățile din România. Secretarul de stat pentru ordine şi siguranţă publică al MAI a dispus ca o comisie formată din specialiști din cadrul mai multor insituții să verifice modul de gestionare a ordinii şi siguranţei publice în Piața Constituției, iar Poliția Capitalei a suplimentat dispozitivele în zonă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI