Cine era bărbatul care a fost ucis în Piața Constituției, la câțiva metri de sediul SRI. Reglare de conturi în stil mafiot?

Cine era bărbatul care a fost ucis în Piața Constituției, la câțiva metri de sediul SRI. Reglare de conturi în stil mafiot?
Cine era bărbatul care a fost ucis în Piața Constituției?

Crima din Piața Constituției a șocat o țară întreagă. Un bărbat a murit recent la doar câțiva metri de sediul SRI, iar alții au fost răniți în bătaia extrem de violentă cu săbii și bâte. Scenele de groază au avut loc în cursul nopții trecute. Cine este victima și în ce împrejurări s-a petrecut totul?

Crimă în Piața Constituției: Cine este bărbatul care a fost ucis la câțiva metri e SRI?

Din păcate, lupta de nedescris din Piața Constituției, din cursul serii de ieri, a soldat cu un un mort și câțiva răniți. Oamenii de la 112 au primit, în ziua de 29 septembrie, un apel șocant din partea locatarilor din blocurile din apropierea Pieții Costituției. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a tria atacatorii. La luptă au participat numeroase persoane, martorii declarând că au auzit focuri de armă și violențe de nedescris.

Mai mult decât atât, au fost găsite cartușe și un încărcător de pistol pe jos. Din nefericire, un bărbat de 30 de ani, care a fost împușcat în altercație, a murit la scurt timp, iar un altul de 20 de ani se află în continuare în stare gravă la spital. Polițiștii au precizat că bătaia sângeroasă și extrem de violentă este anchetată de Serviciul Omoruri și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Totul s-a petrecut la doar o seară de la un alt accident grav în urma unor curse ilegale de drifturi, în același loc.

Publicată de Cristian Mateescu pe Duminică, 29 septembrie 2019

„Se efectuează investigații în vederea stabilirii situației”

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. În urma altercației două persoane au fost rănite , iar un echipaj de urgență le acorda îngrijiri. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție de pe raza sectorului, precum și ale Brigăzii Rutiere. Se efectuează investigații în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”
Comunicat al Poliției Capitalei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI