Motivul nebănuit pentru care Viorica Dăncilă nu a avut copii: “S-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă”

Motivul nebănuit pentru care Viorica Dăncilă nu a avut copii: “S-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă”

Viorica Dăncilă a făcut declarații neașteptate, despre viața personală. Candidatul la prezidențiale a făcut dezvăluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodată mamă și nu a rămas însărcinată. Deși are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de către fostul premier și sotul ei, Viorica Dăncilă oferind și câteva detalii neștiute, duminică seară.

Motivul nebănuit pentru care Viorica Dăncilă nu a avut copii

Motivul nebănuit pentru care Viorica Dăncilă nu a avut copii “S-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă”
Viorica Dăncilă a decis să nu rămână vreodată gravidă pentru că deja îl adoptase pe unicul ei fiu, Victor

Unicul fiu al Vioricăi și al lui Cristinel Dăncilă a fost adoptat de către cei doi soți, după ce au avut cel mai probabil multe discuții în acest sens ți au ajuns la o concluzie legată de familia lor. Fostul premier din partea PSD a povestit, cu o zi în urmă, că l-a adoptat pe Victor, fiul ei, dar și de ce nu a vrut să rămână chiar ea însărcinată și să nască.

„Aveam 26 de ani. Nu ne doream atunci să înfiem un copil, dar o prietenă mi-a spus că e un băiețel abandonat în spital. Avea vreo cinci zile. Când l-am văzut, cerând ajutor, m-am hotărât în primul moment. Părinții n-au fost de acord, nici soțul meu (…). Mama mea mi-a spus un lucru: ”dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă”. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord”, a povestit Viorica Dăncilă, potrivit Antena 3.

„Eu și soțul meu ne-am dedicat viața lui Victor”, a adăugat premierul.

Ce spune Cristinel Dăncilă despre candidatura soției la prezidențiale?

O prezență foarte discretă în viața publică, soțul Vioricăi Dăncilă i-a fost alături acesteia în toate momentele vieții și alegerile pe care le-a făcut. De aceea, imediat ce și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din acest an, Cristinel Dăncilă a făcut declarații în premieră. Cu câteva luni în urmă a fost și pentru prima dată când a ieșit în spațiul public și și-a oferit punctul de vedere.

„Am fost alături de ea toată viața, o iubesc și voi fi în viitor tot așa de mult alături de ea”, spunea Cristinel Dăncilă, imediat ce aceasta și-a anuțat candidatura pentru președinția României.