Cine este mama biologică a fiului adoptat de Viorica Dăncilă. Ce mesaj are pentru Victor

Cine este mama biologică a fiului adoptat de Viorica Dăncilă. Ce mesaj are pentru Victor
Mama biologică a fiului adoptat de Viorica Dăncilă, împinsă de sărăcie să dea copilul spre adopție

Mama biologică a fiului adoptat de Viorica Dăncilă a dezvăluit motivul pentru care a decis să îl dea spre adopție pe Victor, în urmă cu aproape 30 de ani. Femeia a mărturisit că sărăcia a împins-o să facă acest gest și i-a mulțumit premierului demis pentru tot ce a făcut pentru copil.

Mama biologică a fiului adoptat de Viorica Dăncilă, împinsă de sărăcie să dea copilul spre adopție

Floarea Trocan este mama biologică a fiului adoptat de Viorica Dăncilă. Avea doar 17 ani când a decis să trăiască alături de Tudor Malancu, despre care spune că nu a vrut niciodată să se cunune cu ea. Acum are 67 de ani și 7 copii, iar pe doi dintre aceștia Tudor nu a vrut să îi recunoască.

În momentul în care a rămas însărcinată cu Victor, lui Tudor i s-a pus un diagnostic crunt: cancer la plămâni. Femeia a început să facă naveta între copiii lăsați singuri acasă și bărbatul internat în spital la București. A muncit cu ziua pe la oameni pentru a face rost de bani, iar în ianuarie 1990 l-a adus pe lume pe Victor la Maternitatea din Videle. Tatăl copilului s-a stins din viață la trei luni după naștere, fără să apuce să îl cunoască.

Floarea Trocan, 67 de ani
Floarea Trocan, 67 de ani

Femeia decide să dea copilul spre adopție, din cauza sărăciei. În acea perioadă, Viorica Dăncilă și soțul ei merg în Butești, satul în care locuia Floarea Trocan, să adopte un copil. Procedura de adopție începuse încă de când Tudor Malancu se afla în spital, iar lucrurile s-au mișcat repede și pentru că tatăl copilului nu era căsătorit cu mama biologică.

Floarea Trocan nu l-a mai văzut pe Victor de când l-a lăsat la maternitate și până când, recent, l-a zărit la televizor, alături de premierul demis al României. I-a transmis sănătate, iar Vioricăi Dăncilă î-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru el: „Ce i-aș spune dacă l-aș întâlni? Că îi doresc sănătate și să aibă grijă de familia lui. Să se țină de servici.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI