Motivul halucinant pentru care altă persoană poartă mai întâi pantofii reginei Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are preferințe foarte stranii, când vine vorba de codul vestimentar pe care îl respectă cu strictețe. Există o persoană care a primit „misiunea” de a purta orice pereche de încălțăminte, înainte ca acestea să ajungă la Suverana Angliei. E în mod cert un obicei straniu, dar care face parte din viața de zi cu zi a Reginei, încă din anii tinereții acesteia.

Motivul halucinant pentru care altă persoană poartă mai întâi pantofii reginei Marii Britanii

Motivul halucinant pentru care altă persoană poartă mai întâi pantofii reginei Marii Britanii
Există o persoană special desemnată să poarte pantofii Reginei Elisabeta a II-a, înaintea Suveranei

Suverana de 93 de ani a Angliei are o persoană căreia îi încredințează orice pereche de pantofi sau mocasini, pe care intenționează să îi poarte. De asemenea, acest rol este unul foarte important, pentru că i-a fost oferit celei care este și asistenta personală a Majestății Sale, și anume Angela Kelly. Femeia a povestit de curând, în cadrul unui interviu, de ce obișnuiește Regina Angliei să aibă o asemenea cerință bizară, când vine vorba de încălțări.

Consultanta de stil de la Palatul Buckingham este în slujba Reginei Elisabeta de foarte mulți ani, iar în acest sens, cea care este și confidentă a anunțat că va lansa și o carte. Angela Kelly vorbește în paginile acesteia despre funcția pe care o are, dar și cum o asistă pe Regină. Motivul pentru care este persoana ce poartă mai întâi pantofii reginei Marii Britanii a fost oferit chiar de către femeie.

În romanul de memorii, Angela Kelly a dezvăluit că este cea care îi „lărgește” pantofii Suveranei, cu mult înainte ca ea să ajungă să îi poate. Este un truc pentru a evita apariția de bătături sau alte răni pe care încălțămintea nouă le-ar putea provoca. Se pare că e un obicei pus în practică de zeci de ani, când vine vorba despre confortul Reginei Elisabeta, pentru că aceasta nici nu are timp de pierdut, când vine vorba de un astfel de detaliu.

„E adevărat ce s-a scris în presa, există o persoană care poartă pantofii înainte ca Majestatea Sa să îi încalțe, pentru a se asigura că sunt confortabili și că va merge bine în ei. Și da, eu sunt acea persoană”, recunoaște Angela Kelly, potrivit celor de la Daily Mail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI