Meghan Markle și Kate Middleton, scenă incredibilă în public. Secretul soției Prințului Harry

Autor: Madalina Moraru - 10:51, 12 nov. 2019
Ducesele de Sussex și cea de Cambridge au oferit scene incredibile, la o ceremonie

Meghan Markle și Kate Middleton au oferit o scenă incredibilă în public, chiar la un eveniment foarte distins. Cele două cumnate care fac parte din Familia Regala a Marii Britanii au fost prezente alături de prinții William și Harry, dar când au dat una cu ochii de cealaltă, au dat dovadă de un comportament total inadecvat. Mai mult, Ducesa de Sussex a făcut anumite gesturi care au trădat și mai mult faptul că ar putea deveni iarăși mămică.

Meghan Markle și Kate Middleton, scenă incredibilă în public

Momentele care confirmă faptul că între cele două tinere familii există o ruptură s-au petrecut în urmă cu câteva zile. Pe parcursul weekendului care s-a încheiat, Meghan Markle și Kate Middleton și-au făcut simțită prezența la Festival of Remembrance Service. Momentul deosebit de important a fost marcat la Royal Albert Hall, din Londra. Cele două ducese s-au ignorat una pe cealaltă, preferând să își ocupe locul în cadrul ceremoniei închinate zilei de 11 noiembrie, fiecare în câte alt alt balcon sau lojă. Meghan și Kate au preferat să nu se întâlnească față în față, totul fiind observat de către cei prezenți.

Meghan Markle și Kate Middleton, scenă incredibilă în public. Secretul soției Prințului Harry
Meghan Markle și-a afișat burtica de gravidă, la un eveniment la care s-a ignorat complet cu Kate Middleton

Ambele ducese au optat pentru ținute sobre, compuse din articole vestimentare de culoare neagră, alături de o floare roșie, de mac, prinsă în piept. Este un gest plin de însemnătate, pe care ambele membre ale Familiei Regale l-au respectat, alături de Regină, pentru a le putea aduce un omagiu celor căzuți în război. Totodată, soția Prințului William a optat pentru o rochie clasică, cu un decolteu de tip bărcuță, care i-a scos în evidență umerii. Kate și-a asortat ținuta și cu un model simplu de coroniță, tot pe negru, potrivit The Sun.

Secretul soției Prințului Harry

Meghan Markle a dat tot mai mult de bănuit că ar fi iarăși însărcinată, după ce în luna mai din acest an a devenit mămică pentru prima oară și l-a adus pe lume pe Archie Harrison. Surse din interiorul Casei Regale din Marea Britanie au confirmat sarcina, dar anunțul oficial întârzie să apară din partea Ducilor de Sussex. De asemenea, în cadrul evenimentului cât se poate de important, fosta actriță a făcut câteva gesturi, care trădează sarcina. Meghan a avut un comportament specific femeilor însărcinate, pentru că și-a dus de câteva ori mâna spre burtica de gravidă pe care a afișat-o, în spirit protector.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI