Motivul adevărat pentru care Meghan Markle nu merge la înmormântarea Prințului Philip. S-a aflat acum!

Motivul adevărat pentru care Meghan Markle nu merge la înmormântarea Prințului Philip. S-a aflat acum!
Motivul pentru care Meghan Markle nu merge la înmormântarea Prințului Philip

Ochii au fost luni pe prințul Harry, după ce a zburat înapoi în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea bunicului său, prințul Philip. Soția lui însărcinată, Meghan Markle, a rămas în California. Motivul pentru care nu și-a însoțit partenerul.

Motivul pentru care Meghan Markle nu merge la înmormântarea Prințului Philip

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat prin purtătorul lor de cuvânt că ducesa de Sussex va fi absendă de la înmormântarea prințului Philip. Medicul obstetrician Jessica Shepherd a spus că fosta actriță, însărcinată în șapte luni, nu poate fi prezentă fiindcă i s-a recomandat să nu zboare în această perioadă, având în vedere istoricul ei medical.

Pe de altă parte, presa internațională a notat că motivul ar fi susținut de un altul mult mai important. Indicația medicului ar fi paravan sau argument în plus pentru a nu da ochii cu Familia Regală după interviul controversat oferit lui Oprah Winfrey.

În plus, Meghan le-ar fi spus unor prieteni că „nu a vrut să fie nici în centrul atenției”, căci, cu interviu sau fără, ar fi fost oricum în lumina reflectoarelor. Ea le-a dezvăluit acestora și că îl adora pe ducele de Edinburgh și că a avut „o legătură specială” cu acesta.

„Meghan a spus că este momentul oportun pentru Harry pentru a repara relațiile cu fratele lui și tatăl său și că nu avea nevoie de ea acolo”, a spus o sursă din anturajul ducesei de Sussex.

Mesajul prințului Harry după moartea bunicului 

Aflat în izolare în Marea Britanie, tânărul prinț a transmis un mesaj în memoria bunicului său, în care a dezvăluit un detaliu mai puțin cunoscut despre acesta. Deși locuia la palat și avea angajați care să îi ducă până și cafeaua, dacă dorea asta, bătrânul adora să gătească pentru familie și era un maestru al grătarelor.

„Va fi ținut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinț și ca un duce. Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final”, a spus el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI