Moștenitoarea surpriză a imperiului lui George Copos. Câte milioane de euro va primi

Moștenitoarea surpriză a imperiului lui George Copos. Câte milioane de euro va primi
Cine moștenește imperiul lui George Copos?

George Copos este unul din cei mai bogați oameni din România, dar cu toate astea nu este interesat de etichetă și de demonstrații atunci când își face apariția. El a devenit un personaj controversat pentru unii oameni care nu înțeleg de ce nu aruncă din când în când câțiva bani pe piese vestimentare care să îi ofere o altă imagine. Cu toate astea, este bine știu faptul că lui îi place să investească totuși în afaceri. Cui îi rămâne imperiul lui Copos? Bărbatul are un moștenitor care se va bucura de multe milioane de euro. Despre cine este vorba?

Cine moștenește imperiul lui George Copos?

George Copos este un cunoscut om de afaceri de la noi. Acesta se bucură și de statutul de tată și de un an și de rolul de bunic. Siena este nepoata acestuia care are deja o avere pe numele ei de 120 de milioane de euro.

Alexandra, fiica foștilor soți Copos, a devenit mămică în urmă cu puțin peste un an, iar cea care se ocupă de creșterea micuței este chiar cea care i-a dat viață. Cristina, fosta soție, ,,naveta” între București și Londra pentru a avea grijă de micuță.

Alexandra s-a căsătorit în anul 2013 cu un columbian pe nume Diego și s-au mutat împreună în Londra. Siena este prima nepoată a celebrului afacerist, iar toată averea fostului patron din Liga 1 va ajunge la ea pe viitor.

Amintim că foștii soți Copos s-au cunoscut în anul 1981, pe vremea când erau studenți. Cei doi ai decis după doar șase luni să își unească destinele și au format o familie pentru 37 de ani.

,,Relațiile s-au răcit. A vrut să se rupă total pentru o perioadă”

După finalul mariajului din 2018, bărbatul și-a oficializat relația cu fosta amantă care i-a fost alături timp de 12 ani înainte. Elena Stoica i-a oferit în anul 2011 o fetiță pe nume Maria Daria.

“Relațiile s-au răcit, George trăiește acum pentru cea de-a doua familie. Cu fiica cea mare nu mai e în relații atât de bune. Alexandra îl iubește, că doar e tatăl ei, dar nu îl mai admiră la fel de mult ca înainte.

Ea a și plecat în străinătate cu soțul ei, locuiesc și muncesc acolo. După ce a fost înlăturată de la conducerea holding ului, a vrut să se rupă total pentru o perioadă. Desigur, o sfătuiește constant pe mama ei, cu care are o legătură excepțională”, au dezvăluit surse apropiate familiei Copos pentru impact.ro.