Monolitul din California, vandalizat de 3 tineri: ”Hristos e rege în ţara aceasta. Nu vrem extratereştri”

Monolitul din California a fost daramat

Monolitul din California a fost vandalizat de trei tineri, care au strigat în timp ce îl demolau ”Hristos este rege în ţara aceasta. Nu vrem extratereştri”.

Monolitul din California, vandalizat de trei tineri, care au scris un mesaj pe el. Cui este adresat mesajul

Cei trei tineri s-au filmat înlăturând structura metalică care cântărește aproximativ 100 de kilograme în timp ce au scandat ”America mai întâi” şi ”Iisus este rege”. Unul dintre tineri, care purta o bandană MAGA, a declarat că o parte a monolitului este gay. În locul monolitului, tinerii au ridicat o cruce de lemn.

Hristos este rege în ţara aceasta. Nu vrem extratereştri ilegali din Mexic sau spaţiu („alien” este folosit pentru desemnarea imigranţilor). Aşa că să dărâmăm c… asta ”, declară unul dintre bărbaţi.

Tinerii s-au fotografiat cu monolitul ca și cum ar fi fost un trofeu de vânătoare

Tinerii şi-au făcut apoi fotografii cu crucea şi cu un picior pe monolit ca şi cum acesta ar fi fost un trofeu de vânătoare. După asta au legat structura cu frânghii şi au coborât cu ea de pe muntele unde aceasta se afla.

A fost o experienţă de învăţare. Nimeni nu a fost arestat. A fost în regulă pentru că a fost distractiv”, a spus unul din tineri.

Bărbații s-au filmat în timp ce mergeau spre monolit

Bărbaţii şi-au filmat drumul de cinci ore spre monolit, de asemenea, şi au postat clipul pe DLive CultureWarCriminal, însă acesta a fost eliminat de pe platformă.

De asemenea, trebuie menționat că unul din bărbaţii din grup purta haine militare. Aceștia au cântat melodii militare şi au proferat insulte rasiste.

Vandalii au crezut la un moment dat că sunt urmăriți

La un moment dat, tinerii au crezut că sunt urmăriţi de un un alt grup necunoscut, astfel că s-au ascuns pentru a face un plan de a suna la poliţie şi a le pune acestora în cârcă distrugerea monolitului. Tinerii au ajuns la concluzia că ar putea fi vorba de susţinători Antifa.

Obeliscul cu trei feţe pare a fi realizat din oţel inoxidabil, are 3 metri înălţime şi o lăţime de 45 de centimetri. Obiectul este sudat pe fiecare parte, cu nituri care leagă panourile laterale pentru a forma un cadru de oţel”, a descris presa americană monolitul.

Și în Neamț a apărut un obiect similar cu cel din California

Spre deosebire de structura găsită în Utah, care era montată fix, monolitul din Atascadero părea instabil şi s-a ajuns la concluzia că poate fi ușor dărâmat. fapt care s-a și întâmplat.

Obiectul curios apărut în California nu este primul apărut după cel din Utah. La finalul săptămânii trecute, mai multe publicaţii au scris despre o structură similară descoperită în județul Neamţ, dar aceasta a dispărut la scurt timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI