Monica Tatoiu a încercat să-și ia viața. Ce a dus-o la această disperare extremă

Monica Tatoiu a încercat să-și ia viața. Ce a dus-o la această disperare extremă
Monica Tatoiu a încercat să-și ia viața în trecut

Monica Tatoiu a fost la un pas să își ia viața în urmă cu 27 de ani, când copilul ei a avut probleme de sănătate. „Am vrut să mă arunt de la etaj”, a povestit femeia de afaceri.

Monica Tatoiu a încercat să-și ia viața din disperare că fiul era bolnav

Monica Tatoiu și-a deschis sufletul în fața oamenilor, într-un interviu pentru Antena Stars. Ea a vorbit pentru prima dată despre viața personală, momentul în care a devenit mamă, dar și care este acum relația cu fiul său. Afacerista a trecut prin clipe grele când copilul ei s-a îmbolnăvit grav și a mărturisit că și-ar fi dat și viața pentru ca acesta să fie bine. Ea a recunoscut că în acea disperare se gândea să se arunce de la etajul spitalului unde era internată cu băiatul.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine.

L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva”, a povestit ea.

Un miracol s-a produs, iar micuțul și-a revenit pentru noapte. Aceasta a susținut că, de fiecare dată când băiatul ei, acum în vârstă de 27 de ani, avea o problemă, refuza să mai apară 6 luni în fața reflectoarelor, fiind jetfla pe care i-o aducea lui Dumnezeu în schimbul fericirii lui.

„În momentul când ceri ceva, trebuie să dai. Să îți rupi ceva din tine. Eu fac exercițiul ăsta”, a completat vedeta.

Se înțelege de minune cu Victor 

Monica Tatoiu și fiul ei au o legătură strânsă. Vedeta este o împătimită a călătoriilor și vieții luxoase, iar familia lor obișnuiește să petreacă cele mai multe momente, îndeosebi de când ambii parteneri au ieșit la pensie, în vacanțe. Cu toate acestea, cele mai fericite momente au rămas cele pe care le petrece cu băiatul ei