Monica se căsătorește cu Paul, verișorul ei primar. Îi despart 20 de ani, dar nu țin cont de gura lumii

Monica se căsătorește cu Paul, verișorul ei primar. Îi despart 20 de ani, dar nu țin cont de gura lumii
Monica se căsătorește cu Paul, verișorul ei primar. Îi despart 20 de ani, dar nu țin cont de gura lumii

FEMEIA care a vorbit despre faptul că s-a îndrăgostit de vărul ei, care are aproape de două ori vârsta ei, spune că intenționează să se căsătorească cu el și să aibă copii. Monica VanHoek, în vârstă de 35 de ani, a fost încredințată lui Paul Derschan, 55 de ani, director de companie de construcții, când a căutat sprijinul familiei și confortul după o căsătorie eșuată, iar cuplul s-a îndrăgostit.

Monica se căsătorește cu Paul, verișorul ei primar

Deși acum sunt un cuplu, cei doi, din Colorado Springs, Colorado spun că nu a fost întotdeauna ușor pentru ei sau familia lor să înțeleagă pe deplin noua situație.

„La început a fost extrem de dificil să fiu cu el. M-am simțit foarte vinovată și chiar am plâns după aceea din cauza a cât de rău m-am simțit. Relația noastră a fost atât de naturală, deoarece am avut o legătură strânsă fiind familie, de fapt, intimitatea sexuală a fost singura parte care s-a simțit forțată. După aproximativ șase luni am putut să avem o relație sexuală sănătoasă fără să ne simțim incestuali sau greșiți.”, a spus Van Hoek.

Îi despart 20 de ani, dar nu țin cont de gura lumii

Familia cuplului a avut, de asemenea, o dificultate în a accepta relația, chiar dacă aceasta nu este împotriva legii. VanHoek a spus că puțini membri ai familiei chiar au „refuzat-o” din cauza deciziei cuplului de a fi împreună.

„Chiar dacă este legal să fim împreună, membrii familiei mele încă credeau că este greșit și ne-au judecat pentru asta”, a spus ea.

Cuplul a dezvăluit că au fost împreună pe rețelele de socializare înainte de a spune oricui de relația lor și de a ști cine era de partea lor și cine nu. Van Hoek a spus în cele din urmă că și-a dat seama ce avea sentimente pentru Paul, acesta nefiind ca ceilalți membri ai familiei sale, cu toate că-i separa o distanță de 20 de ani între ei

Doi ani mai târziu, cuplul s-a logodit în luna mai a anului trecut și acum se vor căsători în august și intenționează să aibă un copil împreună, deși poate fi o provocare.

„Datorită faptului că Paul este mai în vârstă decât mine, iar eu am problemele mele de fertilitate, vom începe tratamentul FIV în primăvară. Dar, în ciuda acestor probleme, ne vom asigura că copilul este 100% al meu și al lui Paul, ne-ar plăcea un copil al nostru.”, „, a spus VanHoek.

VanHoek a spus că relația unică a cuplului ca familie a făcut ca relația lor să fie puternică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI