17 iul. 2020 | 07:00

Monica Pop tună și fulgeră după adoptarea legii privind izolarea și carantinarea: „Unicii proști ai Planetei?Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate!!”

Sănătate
Monica Pop tună și fulgeră după adoptarea legii privind izolarea și carantinarea:
Monica Pop tună și fulgeră după adoptarea legii privind izolarea și carantinarea: "Unicii proști ai Planetei?Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate!!"

Medicul oftalmolog, Monica Pop, și-a exprimat dezacordul total privind noua lege a izolării și carantinei. Aceasta consideră că aceste măsuri stricte sunt luate pe fondul neîncrederii față de cetățeni și al dorinței de impunere din partea autorităților.

Monica Pop, revoltată de legea carantinei și izolării

Celebrul medic, Monica Pop, se arată extrem de revoltată de noua lege a carantinei și izolării, considerând că aceste măsuri sunt lipsite de încredere față de cetățeni. În plus, aceasta consideră că românii nu merită „pedeapsa cu arestul” din cauza câtorva persoane iresponsabile. Medicul oftalmolog susține că prin aceste măsuri restrictive, România se va face de râs în fața altor țări, considerându-ne un „popor de psihopați”.

“Unicii proști ai Planetei?!!! Internarea obligatorie și de o oră e o jignire la adresa românilor! Desconsiderare! Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate!!! Ce vor spune despre noi toate celelalte țări? Că suntem un popor de psihopați?! Iar „asimptomaticii” nu vor putea pleca nici la 48 de ore, veti vedea! Si daca ar pleca, nu mai reprezinta pericol? O ora, 10, 48 sau oricât, tot internare CU FORȚA ESTE! Inacceptabil așa ceva!”, a spus aceasta

Monica Pop adresează o întrebare către toată lumea prin care vrea să afle dacă toate Guvernele gestionează prost și doar cel din România știe ce să facă? Din păcate, în ciuda numărului exploziv al cazurilor, medicul își susține cu tărie convingerea că această lege nu este soluția.

Românii sunt cei mai iresponsabili oameni de pe planetă?! Cum e posibil să gândeasca cineva așa?! De ce pedeapsa asta cu „arestul”? Pentru câțiva iresponsabili?! În alte țări nu sunt și acolo unii care nu respectă regulile de protecție?! Și?! Îi obligă cineva la arest în spital???!!! Toate guvernele lumii sunt tâmpite de au hotărît să nu facă așa ceva?! NU! Dar își respecta poporul! Noi, cu japca!!! Nu e normal așa ceva!!!”, a concluzionat Monica Pop.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Capital.ro
Preparatul ideal pe care să îl consumi în Vinerea Mare | Se gătește repede și ușor
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro