Monica Pop, mesaj dur înainte de alegeri. Ce susține că se poate întâmpla după parlamentare

Monica Pop, mesaj dur înainte de alegeri. Ce susține că se poate întâmpla după parlamentare
Dr. Monica Pop, mesaj dur înainte de alegerile parlamentare 2020

În ultimul timp, medicul Monica Pop a avut mai multe declarații dure la adresa autorităților în privința măsurilor luate în contextul pandemiei. Acum, înainte de alegerile parlamentare, aceasta revine cu un nou mesaj. „Vom avea un Crăciun online.”

Monica Pop, mesaj înainte de alegerile parlamentare 2020: „Ar fi trebuit amânate. Numărul va crește, lucru care va conduce la un Crăciun online”

Monica Pop este de părere că alegerile parlamentare ar fi trebuit amânate, dat fiind că reprezintă un mare risc de infectare. În plus, din cauza acestora, susține medicul, vom avea parte de un ”Crăciun online”.

„Să fie foarte clar: alegerile reprezintă un vector de transmitere și că după alegeri vor fi mult mai multe cazuri. Asta este părerea mea și mi se pare foarte fondată, pentru că am fost și la celelalte alegeri, la locale, și am văzut ce se întâmplă acolo. Deci, nu are cum să nu crească numărul de pacienți, fiindcă nu se poate.

Sigur că ar fi trebuit amânate, sunt absolut perfect de acord cu cei care au spus asta, dar nu depinde de noi. Numărul va crește și, din păcate, acest lucru va conduce la un Crăciun online, ceea ce n-ar dori nimeni”, a spus Monica Pop.

Doctorul cere pedepsirea celor care au adus măști neconforme

Directorul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, Monica Pop, a fost dură într-o postare pe Facebook, din 1 decembrie, cerând pedepsirea vinovaților pentru neregulile în ceea ce privește măștile de protecție, fiindcă românii care au cumpărat astfel de accesorii au fost înșelați, iar sănătatea lor a fost pusă în pericol.

„Achiziția de măști neconforme = zădărnicirea combaterii bolilor! Răspundere, amenzi, DNA, Nimic? Cine plătește pentru românii (poate mii) contaminați, victime ale măștilor proaste? Se dorește mușamalizarea acestui act, indubitabil responsabil de mii de infectări. Tot oamenii sunt vinovați?! (…) Românii au plătit de 2 ori măștile: o data din bugetul țării, banii lor, (noștri) și când le cumpără, cu banii lor. S-a recunoscut că o parte (multe de tot) din măștile achiziționate de statul român sunt (au fost) neconforme.

Deci, purtate degeaba! Deci, s-au îmbolnăvit mulți din cei neprotejați de ele deși ei le-au purtat corect și au avut toată bunăvoința! (…) Pe stradă – numai oameni cu mască, nu am vazut nici măcar unul fără! Câți din ei le poartă pe cele neconforme (luate din bănuții proprii, și așa atît de puțini în pandemie)?”, a scris recent Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI