Monica Pop, dezvăluiri cutremurătoare despre spitalele de campanie COVID: ”Sunt goale!”

Monica Pop, dezvăluiri cutremurătoare despre spitalele de campanie COVID: ”Sunt goale!”
Monica Pop, dezvăluiri cutremurătoare despre spitalele de campanie COVID ”Sunt goale!”

Monica Pop, într-o intervenție la Antena 3 a făcut anumite dezvăluiri care vin în contradicție cu declarațiile oficiale. Noile dezvăluiri făcute de medicul Monica Pop tind să certifice părerile exprimate până acum în media românească. Lipsa de organizare și declarațiile mincinoase ale guvernanților.

Monica Pop: ”Spitalele de campanie COVID sunt goale”

Astăzi, medicul oftalmolog, Monica Pop, a avut o intervenție la Antena 3, unde a făcut anumite dezvăluiri cutremurătoare cu precădere la situația spitalelor COVID din România. În cadrul intevenției aceasta a susţinut că are informaţii potrivit cărora în spitalele de campanie nu ar fi internaţi bolnavi COVID la ATI.

„Eu întreb de câteva zile şi nimeni nu mi-a răspuns. Ce se întâmplă cu spitalele de campanie, pentru că acolo sunt şi secţiuni mici de Terapie intensivă. Câţi bolnavi sunt acolo, dacă sunt bolnavi?  Eu am informaţii, sigur, pe surse, că nu există bolnavi internaţi acolo. Atunci, pentru care motiv au fost făcute spitalele de campanie şi a costat fiecare dintre ele câteva milioane de euro? (…) aş fi pus toţi bonavii asimptomatici sau cu simptome uşoare numai în spitalele de campanie. Lăsam spitalele cu aparatură performantă să fie pentru cazurile grave.”, a declart medicul Monica Pop.

Monica Pop se  întreabă: ”De ce au stat goale? ”

Aceste dezvăluiti vin în condițiile în care guvernanții anunță de câteva luni că nu mai sunt locuri în spitale și că există riscul de a se ajunge la trieri masive.  Autoritățile române parcă nu mai fac față nici măcar minciunilor spuse de ei până acum. cel puțin asta reiese din declarațiile medicului, de astăzi.

Monica Pop, dezvăluiri cutremurătoare despre spitalele de campanie COVID: ”Sunt goale!”
Monica Pop face dezvăluiri șocante despre spitalele COVID

”De ce au stat goale? Şi acum sunt goale, eu aşa ştiu. Trimiteţi pe cineva la Otopeni, să vedem câţi bolnavi sunt acolo. Mi se pare inadmimisibil. Nu ştiu sigur, dar dacă e adevărat. Și ştiu de la medici că nu sunt bolnavi acolo, nici acolo, nici în altă parte, atunci de ce au fost construite? Toată lumea cred că vrea să ştie cum au fost gândite. Pentru că trebuia o pregătire din start, nu trebuia să aşteptăm să fie numărul acesta impresionant de infectaţi. Dar vreau să ştiu cum sunt gestionate aceste spitale de campanie, care au fost plătite din banii acestui popor, deci din banii noştri. Şi avem dreptul să ştim ce se întâmplă cu ele şi de ce nu sunt bolnavi acolo şi din care motiv nu se folosesc secţiile de ATI din aceste spitale de campanie”, a spus medicul Monica Pop, miercuri, la Antena 3.