Monica Pop, despre marea greșeală a autorităților: ‘Oamenii vor crede asta’

Monica Pop, despre marea greșeală a autorităților: ‘Oamenii vor crede asta’
Monica Pop, despre marea greseala a autoritatilor

Monica Pop crede că atitudinea autorităților de a vorbi numai despre persoanele infectate ce prezintă forme grave, dar și despe decese, este una total eronată.

Monica Pop, despre marea greșeală a autorităților

Monica Pop a spus că stresul și depresia scad mult imunitatea.

”Stresul și depresia scad mult imunitatea, se știe! Exact asta se întâmplă dacă se vorbește doar de gravi în ATI și de morți!!! Fără speranțe???!!! Despre externați și vindecați, nimic, niciun cuvânt???!!! Deși ei sunt marea majoritatea, se știe bine! Strategie greșită! Oamenii vor crede că  mor cei mai mulți!!! Descurajați mult și zdruncinați încrederea în spitale! Se vor îmbolnăvi mult mai mulți așa! Lăsați medicii să îi salveze! Aceasta atitudine nu aduce nimic bun! S-a constatat vreo îmbunătățire de când se spune peste tot doar despre stări grave și decese??!! Nu e deloc bine pentru oameni! E un fel de genocid de suflete! Speranțe, IOC? Asta se vrea?!”, a scris medicul Monica Pop pe Facebook.

Tot Monica Pop a făcut acuzații grave privitoare la gestionarea incorectă a acestei crize sanitare în contextul pandemiei.

“De ce nu se folosesc spitalele de ”campanie” când e greu??!! Nu pentru asta au fost făcute?! Ar fi o soluție dacă e real ce au declarat când le-au făcut. Sau, dacă nu corespund, de ce nu se ia aparatura din ele să se facă secții suplimentare de ATI în spitale??!!

Construite pe bani publici, ai noștri, ai tuturor! S-au lăudat că sunt dotate cu tot ce trebuie: Curent, toată aparatura necesară, inclusiv de ATI, cu paturi de ATI, instalații de căldură, aer condiționat, etc. Sunt peste 10!

Căutati, sa vedeti declarațiile! Ar putea degreva spitalele aglomerate! Ar putea face cu conținutul lor saloane de ATI!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Bilanț coronavirus 25 martie 2021

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 919.794 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 825.208 pacienți au fost declarați vindecați.

După testele efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până azi,  22.719 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au murit. În intervalul 24.03.2021 (10:00) – 25.03.2021 (10:00) au fost raportate 140 de decese (78 bărbați și 62 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, Municipiul București, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Galați, Hunedoara, Harghita, Ilfov, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Timiș, Vâlcea, Vrancea, Vaslui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI