Dr. Monica Pop, dezvăluiri despre medicul Flavia Groșan. Ce spune despre schema ei de tratament

Dr. Monica Pop, dezvăluiri despre medicul Flavia Groșan. Ce spune despre schema ei de tratament
Ce dezvaluie dr. Monica Pop despre medicul Flavia Grosan

Monica Pop a spus la Sinteza Zilei de la Antena 3 că schema de tratament a medicului pneumolog Flavia Groșan este una bine adaptată, lăudând atât demersul cât și rezultatele obținute cu pacienții vindecați de coronavirus.

Dr. Monica Pop, dezvăluiri despre medicul Flavia Groșan

De altfel, Colegiul Medicilor s-a autosesizat după ce în presă au apărut articole despre medicul pneumolog ce susține că ar face minuni și ar fi vindeca bolnavi de coronavirus cu propria schemă de tratament, dar și cu medicamente ieftine. Astfel, Monica Pop a spus că schema de tratament a Flaviei Groșan este bine adaptată.

”Mi se pare o schemă de tratament foarte bine adaptată şi este foarte asemănătoare cu ceea ce folosește domnul doctor Alexie în Statele Unite. Sunt convinsă că bolnavii dacă era o asimptomatici nu ar fi ajuns la cabinetul medicului pentru că nu aveau de ce, iar ceilalți probabil că nu au ajuns la ATI pentru că există doamna doctor. Mie mi se pare absolut extraordinar ceea ce face. Schema de tratament nu este atipică, este o schemă de tratament foarte asemănătoare cu ceea ce fac ceilalţi colegi.

Numai că există niște atitudini pe care eu nu le înțeleg, care vin fie de la ziarişti, sau de la colegi medici. Eu nu am auzit până acum să facă o reclamație un medic împotriva altui medic, doar dacă s-au bătut sau dacă au avut atitudine unul față de altul. Eu nu am mai auzit așa ceva. Eu știu că reclamațiile la Colegiul Medicilor se fac de către pacienții nemulțumiți, și nici întru în caz de către un mediu”, a spus medicul Monica Pop.

”Ce face doamna doctor este un lucru absolut extraordinar”

Medicul Monica Pop, care a admis că o cunoaște pe Flavia Groșan, a spus că orice fel de tratament de avangardă care dă rezultate trebuie multiplicat și în niciun caz nu trebuie să fie criticat.

”Al doilea lucru care ne dă de gândit. Eu știu despre doamna doctor Carmen Pantiș președinta Colegiului de acolo, că este un om foarte serios. Cum este posibil ca o reclamație, care de obicei ajunge după un an, pentru că sunt multe reclamații, aici nu s-a întâmplat nimic rău din câte știu eu. Sunt reclamații unde s-au întâmplat lucruri grele și cu toate astea ajung târziu, pentru că se face o anchetă se vorbește cu pacienții.

Aici au pus pe masă Colegiului tema aceasta imediat. Mi se pare absolut inadmisibil și e de neînţeles. Ceea ce face doamna doctor este un lucru absolut extraordinar și o cred că într-o pandemie în care există o boală despre care nu știm mai nimic, pentru că asta este realitatea, nu se știe mare lucru despre ea, orice fel de tratament de avangardă care dă rezultate trebuie multiplicat și în nici un caz nu trebuie criticat.

Așa a fost și cu ivermectina, uitați-va că în Statele Unite și în alte țări se folosește schema de tratament. Niciun medic din lumea asta nu este obligat să trateze după un protocol fix”, a mai spus medicul Monica Pop.