Monica Pop avertizează. Ce măsuri nu ar trebui să ia guvernul acum. ”E război! Nu e singura boală de pe pământ!”

Monica Pop avertizează. Ce măsuri nu ar trebui să ia guvernul acum. ”E război! Nu e singura boală de pe pământ!”
Monica Pop avertizează. Ce măsuri nu ar trebui să ia guvernul acum. ”E război! Nu e singura boală de pe pământ!”

Reputatul medic oftalmolog Monica Pop, renumită pentru pozițiile sale tranșante atunci când este vorba despre probleme sociale cotidiene, trage un semnal de alarmă asupra măsurilor luate de gurvenarea Ludovic Orban. Cadrul medical susține că nu ar trebui închise cabinetele medicale stomatologice, în această perioadă, așa cum prevede ordonanța militară.

Monica Pop trage un semnal de alarmă: ”E război!”

Medicul Monica Pop susține că, deși este un virus periculos, coronavirusul nu este singura boală de pe pământ și că oamenii au nevoie și de alte specializări și servicii la care să apeleze în aceste zile. Printre acestea, cea mai arzătoare problemă este cea a cabinetelor medicale. În plus, medicul mai susține că așa s-ar evita supraaglomerarea cabinetelor care asigură urgențe sau a camerelor de gardă din spitale.

”LASATI POLICLINICILE SI Cabinetele DENTARE SA FUNCTIONEZE! SINT MULTI ALTI PACIENTI în țara asta, nu numai cei cu Covid 19. Nu e singura boală de pe pămînt! Dacă nu se vrea sa-i pierdem, ei trebuie să aibă unde se adresa pentru consult si tratament. Cu masurile de rigoare.Si program adaptat!
Cui foloseste inchiderea policlinicilor? De ce să fie supra-aglomerate Camerele de Garda ale spitalelor si UPU?! La policlinici si cabinete sint medici, cu experienta. E mare nevoie de ei, acum mai mult decît oricînd! E RAZBOI!”, susține medicul Monica Pop, în cadrul unei postări de pe rețelele de socializare.

Cine este Monica Pop

Monica Pop este medic oftalmolog. Ea s-a născut în Cluj Napoca și a venit în București la 13 ani, urmând cursurile Liceului Dante Alighieri, apoi Facultatea de Medicină Carol Davila. Din 1983, lucrează la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, unde face în continuare gărzi.

În urmă cu câțiva ani, Monica Pop a fost diagnosticată cu cancer. Medicul, care are mulți fani printre românii care se uită la posturile de știri sau de divertisment, a reușit să treacă, însă, cu bine peste această grea cumpănă. Cu toate acestea, boala a lăsat urme vizibile, transformând-o pe Monica Pop, care și-a păstrat în schimb farmecul.