Monica Pop are un mare regret după demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Eu nu fac politică, dar nu înţeleg”

Monica Pop are un mare regret după demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Eu nu fac politică, dar nu înţeleg”
Monica Pop are un mare regret după demiterea lui Vlad Voiculescu ”Eu nu fac politică, dar nu înţeleg”

Monica Pop vine cu o reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu. Care este marele regret al celebrului medic? Ce spune specialistul de recentele anunțuri făcute care trebuie luate la cunoștință de toți românii?

„Deci asta a fost picătura care a umplut, pentru că nu se poate aşa ceva. Eu cred că emisiunea de aseară a fost artizanul aflării acestui ordin. Incredibil şi incalificabil. Nu pot să înţeleg aşa ceva. Când conduci ştii foarte bine că are cineva drept de semnătură, dar până la un punct.”

Monica Pop, despre demiterea lui  Vlad Voiculescu

Monica Pop și-a exprimat punctul de vedere despre noile vești uriașe cu privire la demisiile momentului. Amintim că ministrul Sănătății a fost revocat din funcție de către premierul României chiar azi, 14 aprilie.

Singurul regret al acesteia este faptul că evenimentul s-a întâmplat destul de târziu, neînțelegând cum încă există oameni care îl susțin. Doctorul a subliniat faptul că nu face politică, dar că sunt anumite puncte pe care nu le înțelege.

Primul lucru care i se pare incredibil a fost însăși rolul primit încă de la început, chiar și cu gafele uriașe la purtător.

„În primul rând, păcat că s-a întâmplat asta atât de târziu, pentru că, pur şi simplu, nu înţeleg. Eu nu fac politică, dar nu înţeleg. Cum a fost posibil, în primul rând, să îl pună ministru al Sănătăţii, după gafele enorme făcute în primul mandat?

În al doilea rând, după tot ce s-a întâmplat, pentru că e răspunzător de o droaie de lucruri. Va răspune el pentru tot ce s-a întâmplat între timp? Eu nu înțeleg cum e posibil să fie oameni care îl susțin.

Nu înțeleg asta, oricine ar fi. Am văzut inclusiv vreo doi actori. Este descalificant pentru ei, pentru că nu se poate să nu vadă. Vezi, și copilul tău când greșește acasă, îl pedepsești dacă trebuie. Cum e posibil să fi suportat în halul ăsta, de repetate gafe”, a detaliat Monica Pop la Antena 3.

„Sunt nevăzători? Să vină la oftalmolog”

Cea din urmă a adus aminte de faptul că există inclusiv membri din cadrul USR care l-au criticat de-a lungul timpului, menționând că nu este posibil să fi rămas atâta timp în funcție în condițiile date, cu erorile de rigoare:

„E posibil ca un om ca domnul Barna să îl susțină? Se poate asta? Nu înțeleg, pur și simplu. Sunt nevăzători? Să vină la oftalmolog. Eu nu înțeleg ce se întâmplă. Nu înțeleg cum, că puteau foarte bine să îl revoce, sau să îl schimbe ei pe motive de sănătate. Eu îi doresc să fie sănătos, dar găseau motive pentru care să îl schimbe. Fără jigniri, fără nu știu ce. Să îl schimbe ei.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI