Monica Pop, acuzații grave la adresa celor care au decis închiderea magazinelor: ”Cum e posibil”

Monica Pop, acuzații grave la adresa celor care au decis închiderea magazinelor: ”Cum e posibil”
Monica Pop, acuzatii grave

Monica Pop a estimat azi că protestele anti-restricții care se desfășoară în țara noastră sunt justificate, în situația în care mii de oameni protestează în această seară în București, dar și în alte orașe, după ce Guvernul a decis să se interzică circulația după ora 20:00, iar magazinele să fie închise la ora 18:00, în conformitte cu rata de infectare din localități.

Monica Pop, acuzații grave la adresa celor care au decis închiderea magazinlor

Monica Pop a avut și de această dată o reacție tranșantă:

„Sigur că sunt justificate. Fără doar şi poate. Cum e posibil să spună că se închid magazinele la ora 6 seara? Nu fac decât să crească potenţialul de infectări şi eu cred că cine a propus aşa ceva trebuie pedepsit conform articolului privind zădărnicirea combaterii bolilor”, a spus dr. Monica Pop.

De menționat este că participanţii la protestul anti-restricţii din Bucureşti au ocupat, luni seara, în jurul orei 20.15, centrul Pieţei Victoriei. Și Gabriela Firea a comentat evenimentele:

”Dacă forţele de ordine vor înţelege să rezolve problema alungându-i şi bătându-i pe protestatari, în timp ce la alte proteste doar supravegheau zona, înseamnă că avem dublă măsură”, a spus prim-vicepreşedintele PSD, luni, la Antena 3.

Ce a declarat George Simion

De asemenea, în Piaţa Victoriei a venit, în această seara, şi preşedintele USLM, Ion Rădoi. Acesta a spus că a venit să protesteze pentru faptul că cei de la guvernare nu îi respectă promisiunile.

Și liderul AUR, George Simion a participat la protestele din această seară. El a declarat:

”Piața Universității, îi salutăm pe toți cei care ies pentru libertatea lor, noi suntem partidul libertății, suntem AUR, suntem singurii care luptă pentru romani. Daca ni se iau pârghiile demorcatice, pârghiile parlamentare, nu ne lăsăm și mergem pana la capat, pentru demoracție și pentru libertate. Nu traim intr-o democratie in momentul asta. Trăim intr-o dictatura, trăim într-o tară, unde parlamentul este ignorat când se da starea de alerta, traim intr-o tara unde noi ca parlamentari nu putem să aparam interesul atator si atator romani care s-au saturat de aceste masuri idioate. N-ar fi facut ceva in sensul creșterii imunității românilor, numai frică, numai spaimă, inchiderea magazinelor închiderea sălilor de curs, inchiderea scolilor”, a declarat acesta.

Până recent, în Piața Victoriei se aflau 2000 de oameni care protesteau împotriva noilor măsuri luate de Guvern. De altfel, acolo au existat și tensiuni, detonându-se și petarde. De menționat, cei care au aruncat petarde sunt poziţionaţi în zona de unde au venit protestatarii din Piaţa Universităţii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI