06 nov. 2021 | 15:40

Monica Pop, achiziție colosală în plină pandemie. Câte mii de lei câștigă lunar de și-a permis-o

Monden
Monica Pop, achiziție colosală în plină pandemie. Câte mii de lei câștigă lunar de și-a permis-o
Ce achiziție a făcut Monica Pop, în ciuda pandemiei

Medicul Monica Pop este una dintre vocile care contestă măsurile autorităților din perioada pandemiei. Dincolo de nemulțumirile sale, șefa secției de oftalmologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Capitală pare să fi făcut o achiziție importantă în această perioadă tumultoasă. Monica Pop are un câștig lunar impresionant împreună cu soțul său, motiv pentru care și-a extins proprietățile și a făcut o schimbare în viața sa.

Ce achiziție a făcut Monica Pop, în ciuda pandemiei

În timp ce mulți români se confruntă cu probleme financiare serioase din cauza situației generate de pandemie și de măsurile autorităților, medicul Monica Pop pare să se bucure de o situație financiară înfloritoare. Aceasta a făcut o achiziție serioasă în această perioadă tulbure, extinzându-și proprietățile pe care ea și soțul său le dețin.

Monica Pop a reușit să achiziționeze o vilă de 200 mp în comuna Voluntari, potrivit wowbiz.ro, locuință în care s-a mutat în urmă cu un an de zile. Șefa secției de oftalmologie de la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, se bucură de un imobil cu patru camere, pe care l-a adăugat celorlalte proprietăți ale familiei sale. Monica Pop și soțul său, Mircea Pop, au două case și un apartament în București, pe lângă această vilă din Voluntari.

Câți bani câștigă lunar medicul

Declarația de avere a Monicăi Pop, depusă anul acesta, arată că aceasta mai deține o mașină fabricată în urmă cu 16 ani. Aceasta nu are active bancare, cu excepția cardurilor de salariu și se bucură de lipsa datoriilor. Totodată, documentul din anul fiscal precedent arată că medicul oftalmolog a avut un venit total de 175.824 lei, în timp ce soțul său a câștigat 60.512 lei din salariu și 22.500 lei din pensie. Practic, venitul lunar al familiei depășește 21.000 de lei.

Medicul este un critic dur la adresa autorităților și măsurilor luate în pandemie

Monica Pop s-a numărat printre medicii care au contestat măsurile luate de autorități în pandemie, având numeroase apariții televizate de-a lungul acestei perioade. Potrivit opiniei medicului oftalmolog, cea mai bună măsură care ar fi trebuit aplicată pentru a combate Covid-19 ar fi trebuit să fie testarea în masă a populației. De asemenea, cetățenii ar fi trebuit informații cu privire la riscurile vaccinării.

Pe de altă parte, Monica Pop este de părere că nu ar trebui să existe diferențe între cei vaccinați și cei nevaccinați, ambele categorii putând să fie purtătoare de virus. Cu toate acestea, specialistul în oftalmologie susține imunizarea și chiar a transmis un mesaj cetățenilor, în plin val 4 al pandemiei.

Având în vedere contagiozitatea mare, ar trebui obligatoriu: testare în masă, vaccin (cu excepția celor care au contraindicații), mască, distanțare, izolare, sfat medical imediat. Izolare și testare pentru toți. Contacții unui infectat, vaccinați sau nu, cu sau fără simptome! Luați legătura cu medicul pentru a ști ce faceți în continuare, scria Monica Pop pe pagina ei de socializare, în urmă cu mai mult timp.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro