Monica Pop a răbufnit. Reacția fără precedent după decizia Guvernului de a recompensa persoanele vaccinate

Monica Pop a răbufnit. Reacția fără precedent după decizia Guvernului de a recompensa persoanele vaccinate
Monica Pop a rabufnit. Reactia fara precedent dupa decizia Guvernului de a recompensa persoanele vaccinate

Medicul Monica Pop a avut o reacție explozivă la TV. Decizia Guvernului României de a recompensa persoanele care se vaccinează împotriva virusului SARS-COV-2 a înfuriat-o pe celebra doctoriță, fost manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală. Reacția Monicăi Pop este fără precedent!

Monica Pop a dat cărțile pe față

În România, campania de vaccinare anti-COVID-19 a stagnat. Lumea nu se vaccinează suficient de mult, așa că politicienii români au găsit soluția. Să recompenseze acele persoane care optează pentru unul dintre vaccinurile disponibile în țara noastră.

Decizia luată de Guvernul român nu este pe placul medicului Monica Pop. Aceasta a criticat dur măsura adoptată de Guvern de a recompensa persoanele care decid să se vaccineze împotriva virusului SARS-COV-2.

„Mi se pare agresiv și inadmisibil să se folosească azi asemenea metode ca oamenii se vaccineze”, a precizat profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Suntem de râsul lumii

Întrebată în direct de ce campania de vaccinare, care este un act medical, începe să semene și cu o loterie, celebrul medic Monica Pop a răspuns că este de râsul lumii ceea ce se întâmplă acum, În România. Mai mult, Pop îi critică pe românii care au ales să se vaccineze doar pentru că au primit în schimb mici.

„Este de râsul lumii ce se întâmplă. Mie îmi e teamă de o anumită atitudine a unora. Am auzit că unul a fost de șase ori la vaccinare ca să mănânce mici. Deci vă dați seama de ce teapă sunt cei care se vaccinează  doar pentru că primesc nu știu ce.”, a punctat medicul în direct, la TV.

Celebrul medic pune la zid metodele folosite de Guvern

În opinia dr. Monica Pop, vaccinarea trebuie făcută din convingere medicală discutând cu medicul de familie sau cu medicul care îngrijește pacientul respectiv, în niciun caz pentru că există beneficii materiale! Același medic a mai spus că metodele folosite de Guvernul țării sunt agresive și inadmisibile, în condițiile în care știe toată lumea că persoanele vaccinate se infectează și transmit boala.

„Acest act medical trebuie făcut din convingere medicală discutând cu medicul de familie sau cu medicul care îngrijește pacientul respectiv și nici un caz pentru că există beneficii materiale. Mi se pare agresiv și inadmisibil să se folosească azi asemenea metode ca oamenii se vaccineze, când știm foarte bine că vaccinații se infectează și transmit boala.

Vaccinul se face pentru ca pacientul respectiv, dacă se infectează, să facă o formă mai ușoară de boală, dar nicio legătură cu infectarea. Iar asta de opt ori mai puțin este sunt niște basme pe care le crede nimeni”, a zis medicul Monica Pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI